Od momentu kiedy kupiłam ten samochód mam z nim same problemy w zeszłym tygodniu mój samochód przeszedł remont silnika ponieważ pękł mi rozrząd myślałam że jak uporam się z tym skończą się problemy z samochodem ależ skąd kolejny problem który zauważyłam to przekłamująca temperatura na liczniku nie włącza mi się wentylator a temperatura na liczniku 90 stopni ponad i skacze do góry i potem chwilę się uspokoi , nie realne jest też to że samochód w 3 minuty nagrzewał się do 90 stopni przed incydentem z rozrządem temperatura była ok trzymała zawsze równo nic nie świeciło się od płynu ani nic , a teraz nagle dioda pali się temperatura wariuje ok mechanik powiedział ' elektronika robi nas w ciula ' no chwileczkę jeszcze nie dawno wszystko było ok teraz wali się na umór , postanowiłam na własną rękę wymienić 3 czujniki które tam idą , wymieniłam płyn odpaliłam samochód o mówię fajnie dioda się nie pali okej ale potem na 2 dzień jak się przejechałam około 5 km zauważyłam że temperatury mi w ogóle nie pokazuje ani nawet drgnie wymieniłam czujnik a tu lipa..szukałam podobnych tematów jednak takiego przypadku jak mojego nigdzie nie mogłam znaleźć , ja zbankrutuje jak będę tak wszystko w tym samochodzie wymieniała a on ciągle nie będzie działał , może jednak ktoś miał podobny problem i mógłby mi coś doradzić jak się z tym uporać?