Mam taki problem, że mam kanały ale nic nie widać bo brak jest sygnału, tzn w menu nie widać satelit. wgrałem soft z polaris.dvhk.pl/ "paczka na 3018 ˙wieci na 100%/AF-3018SE_$SPH_A6077_20050704_AUCPCnc.auc", zobaczyłem w menu w informacjach, że hardware ver. to AF 1117 (nie wiem czy tak ma być?), następnie wgrałem listę kanałów zodiac'em 622 z tej samej paczki, po wgraniu wyświetlił się na wyświetlaczu 'lang' na ekranie po wyjściu z menu wyświetla się 'kanał nie istnieje', wgrałem jeszcze klucze i aktywowałem gry w menu ale nic. Spróbowałem więc przekonwertować listę programem converter v03 na 8209 bo taka jest teraz baza w tunerze i dadatkowo zmienając rozszerzenie na .auc. i arionerem 0.23 wgrałem listę. Poszło ale teraz brak jest sygnału, nie widać satelit, kanały są ale nic nie widać.
Nie wiem czy mam zmienić soft, czy tylko listę?
Czy zmieniając listę trzeba ją najpierw zrzucić z tunera do kompa czy można je nakładać na siebie i tak samo z softem?
proszę o poradę
Nie wiem czy mam zmienić soft, czy tylko listę?
Czy zmieniając listę trzeba ją najpierw zrzucić z tunera do kompa czy można je nakładać na siebie i tak samo z softem?
proszę o poradę