Witam! Chcę zamontować alarm Tytan DS400 z pilotem w mondeo mk4 z 2013r.silnik 1.6TDCI. Mam pytanie:co odciąć, by skutecznie uniemożliwić uruchomienie silnika.
Do you prefer the English version of the page elektroda?
No, thank you Send me over thereModerated By zeimp:
No cóż, za tą poradę nagradzam Cię ostrzeżeniem! Może zaczniesz się wypowiadać merytorycznie! Zapomniałeś, że wypowiadasz się w dziale technicznym a nie "hydepark"! Ostrzeżenie na podstawie:
Regulamin
3.1.11. Nie wysyłaj wiadomości, które nic nie wnoszą do dyskusji. Wprowadzają w błąd, są niebezpieczne czy nie rozwiązują problemu użytkownika.
pitool wrote:pod linie diagnostyczną podłączoną przetwornice od ksenonów
CameR wrote:"Rewelacja", szczególnie gdy właściciel odda samochód do warsztatu i "zapomni" poinformować o tego typu zabezpieczeniu ...
... a warsztat podłączy diagnoskop za 20.000,- a nie chiński interfejs na ELM za 50,- !
Anima00 wrote:odświeżę może się komuś przyda, właśnie montowałem alarm. grubszy przewód zółto pomarańczowy w wiązce wzdłuż progu przy fotelu pasażera. Zasilanie pompy paliwa. Błędów nie wywala - silnik 2.0 BP 145 koni.
bhtom wrote:Witam,
Anima00 wrote:odświeżę może się komuś przyda, właśnie montowałem alarm. grubszy przewód zółto pomarańczowy w wiązce wzdłuż progu przy fotelu pasażera. Zasilanie pompy paliwa. Błędów nie wywala - silnik 2.0 BP 145 koni.
Rewelacja, a co jeśli ktoś będzie miał gotowe złącze pompy i poda zasilanie z gniazda zapalniczki bezpośrednio do pompy?
Pojedzie w siną dal...
Pozdrawiam.