Witam,
Jestem (nie)szczęśliwym posiadaczem Tabletu Manta MID701M.
Dzieci założyły mi hasło na tablet którego nie znają
.
Więc przejrzałem stronki w internecie o resetowaniu kombinacja klawiszy +-power i tym podobne nie działają widocznie nie są obsługiwane przez ten model.
Postanowiłem wgrać root przez PhoenixCard nie znalazłem typowo do modelu MID701M tylko do MID701 po wgraniu dotyk sam sobie naciska co chce i nie zawsze da się go odblokować generalnie nie można z niego korzystać.
Następnie wgrałem android do nawigacji i tabletów i tu wgl nie działa dotyk.
W między czasie wgrałem jeszcze ze 4 inne ale objawy są podobne z ekranem.
Oprogramowanie które chciałem wgrać jest od innych modeli i pewnie procesor nie chce współpracować.
W między czasie pisałem do firmy Manta o udostępnienie oprogramowania ale nie odpisują i pewnie nie odpiszą.
W jakiejś specyfikacji na www znalazłem że jest to procesor A23 Dual Core 1,5GHz, Android 4.4, 800x480 pix, 7''
Bardzo proszę o pomoc co mogę zrobić aby nie oddawać do serwisu Manta.
Zkąd pobrać root który będzie działał,
Pozdrawiam Krzysztof
Jestem (nie)szczęśliwym posiadaczem Tabletu Manta MID701M.
Dzieci założyły mi hasło na tablet którego nie znają

Więc przejrzałem stronki w internecie o resetowaniu kombinacja klawiszy +-power i tym podobne nie działają widocznie nie są obsługiwane przez ten model.
Postanowiłem wgrać root przez PhoenixCard nie znalazłem typowo do modelu MID701M tylko do MID701 po wgraniu dotyk sam sobie naciska co chce i nie zawsze da się go odblokować generalnie nie można z niego korzystać.
Następnie wgrałem android do nawigacji i tabletów i tu wgl nie działa dotyk.
W między czasie wgrałem jeszcze ze 4 inne ale objawy są podobne z ekranem.
Oprogramowanie które chciałem wgrać jest od innych modeli i pewnie procesor nie chce współpracować.
W między czasie pisałem do firmy Manta o udostępnienie oprogramowania ale nie odpisują i pewnie nie odpiszą.
W jakiejś specyfikacji na www znalazłem że jest to procesor A23 Dual Core 1,5GHz, Android 4.4, 800x480 pix, 7''
Bardzo proszę o pomoc co mogę zrobić aby nie oddawać do serwisu Manta.
Zkąd pobrać root który będzie działał,
Pozdrawiam Krzysztof