Raz już pisałam na ten temat niestety szukając po forum nie znalazłam rozwiązania samochód jest po remoncie silnika po tym zaczęły się incydenty z nim jest to benzyna z gazem , temperatura strasznie skakała do góry aż do ponad 4 kreski paliła się kontrolka płynu chłodzącego postanowiłam wymienić czujniki po wymienieniu przestało w ogóle pokazywać temperatury , kiedy zostało to zrobione okazało się że było zapowietrzone problem miał zniknąć jednak nie temperatura szła normalnie do góry chwilę czasu trzymałą dobrze ponad pomiędzy 3 a 4 kreską ale potem zaczęło się to samo raz wzrastała raz szła w normalną temperature zauważyłam że kiedy wyłączyłam światła automatycznie temperatura się unormowała dodam że właśnie ten przełącznik miałam wymieniany ponieważ było tam zwarcie , wymienione zostały już 3 czujniki od temperatury płyn pompa wody przy remoncie silnika , odpowietrzony . Nie wiem co tam może jeszcze być elektryk nie wie mechanik zwala na elektrykę , nie chcę po raz kolejny wymieniać części które nic już nie dają.