Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

Alcatel PIXI 4-5 - Polski soft

bethke2 15 Dec 2016 13:01 10626 4
    bethke2
    Level 17  
    Witam !
    Szukam softu z językiem polskim do Alcatel PIXI 4-5 (5010D), czy jest dostępny, jeśli tak to proszę o udostępnienie :)

Pozdrawiam !
    bethke2
    Level 17  
    Pojawia się problem przy przygotowaniu do instalacji tego softu. Po instalacji TWRP po restarcie wyrzuca błędy i resetuje się. Muszę wgrać mu soft przez Flash Tool i wtedy praca do starego softu, ale niestety nie ma w nim polskiego.
    Teoretycznie ten model sprzedawany jest w Polsce, więc powinien być dostępny soft z pl ...
    leonov
    Level 42  
    A sprawdzałeś takie narzędzie ze strony producenta, jak Mobile Upgrade S 4.4.0 Setup, może tym "dorzucisz" tylko język jak np. w Blackberry ?
    bethke2
    Level 17  
    Udało się wgrać. Miałem dwie sztuki, jedna poszła po wgraniu TWRP i wipe. Dalej według instrukcji z linku podanego wyżej.
    Z drugim był problem. Po wgraniu softu SP Flash Toolem wisiał na logo PIXI4. Znalazłem rozwiązanie na http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=758776&st=40 . Po wgraniu scatter i mobile_info które załączyłem, telefon ruszył. Dalej już postępowanie jak wcześniej z wgraniem CM13, w którym jest polski język :)