Witam wszystkich.Mam problem z podłączeniem sterowania z kierownicy do radia 2 DIN.Problem polega na tym ze wszyscy twierdzili ze przęłanczanie jest pojemnościowe a wychodzi na to ze idzie po Can-e.Nigdzie nie mogę znalezć schematów elektrycznych od radia żeby się upewnić.Mam dwie wtyczki NIEBIESKA i mniejsza ZIELONA.Po odłączeniu zielonej kostki z radia przestało działać sterowanie z kierownicy więc wychodzi na to że to ta wtyczka.Pierwsze pięć przewodów żółty,niebieski,czerwony,brązowy,biały idzie do gniazda AUX wiec zostały mi 4 przewody jednak nigdzie nie widzę tam zmian rezystancyjnych badając miernikiem na różne sposoby.Wysyłałem zdjęcia w kilka miejsc jednak wszyscy odpowiadali że żaden interfejs nawet uniwersalny nie będzie pasował a raczej nie ma pewności czy będzie działało...ponoć takich uniwersalnych modeli jest 5.Czy ktoś może zna rozwiązanie jakie sprawdziło by się w tym modelu hondy? Poniżej zdjęcie niebieskiej kostki oraz zielonej.Jesli potrzeba mogę zrobic dokładniejsze zdjęcie.