Witam potrzebuje schematu instalacji elektrycznej forda pumy, dokładniej chodzi o elektrykę szyb, na google nic nie ma więc proszę nie odsyłać. Pozdrawiam
@żałosna udręka Kolego jak można to bardzo proszę o linka chodizło mi żeby nie odsyłać typu " wpisz se w google to tam jest"
Dodano po 22 [minuty]:
Jeśli byłby ktoś w stanie to rozrysować w paincie jako styki stycznika(jako przełącznik) byłbym bardzo wdzięczny takiego schematu nie potrafię jeszcze rozrysować.Byłbym bardzo wdzięczny jeśli podjąłby się aby mi pomóc
@żałosna udręka Mogę cie prosić o rozrysowanie schematu, ale takiego co widać co gdzie połączone bo nie potrafię odczytać tego schematu a nie wiem gdzie szukać usterki.
Nie otwiera się się szyba od pasażera. Ani przycisk od pasażera ani kierowcy nie otwierają.Chcę mieć schemat rozrysowany bo nie wiem jak idą tam przewody.
Bezpieczniki sprawdziłeś? Jak jesteś pewien, to sprawdź czy dochodzi prąd do włącznika w drzwiach kierowcy. Jak nie, to tak jak powiedziałem rozbebesz wiązkę przy zawiasach drzwi kierowcy.