Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

Ford puma Instalacja elektryczna

radex324 14 Jan 2017 19:44 1752 8
Wago
    radex324
    Level 23  
    Witam potrzebuje schematu instalacji elektrycznej forda pumy, dokładniej chodzi o elektrykę szyb, na google nic nie ma więc proszę nie odsyłać. Pozdrawiam
  • Wago
    radex324
    Level 23  
    @żałosna udręka Kolego jak można to bardzo proszę o linka chodizło mi żeby nie odsyłać typu " wpisz se w google to tam jest"

Dodano po 22 [minuty]:

Jeśli byłby ktoś w stanie to rozrysować w paincie jako styki stycznika(jako przełącznik) byłbym bardzo wdzięczny takiego schematu nie potrafię jeszcze rozrysować.Byłbym bardzo wdzięczny jeśli podjąłby się aby mi pomóc :D
    Ford puma Instalacja elektryczna

Dodano po 47 [minuty]:

Dobra będę przerabiał instalacje na taką jak tu
    http://prnt.sc/dvttdh
    Pozdrawiam.
  • Wago
    radex324
    Level 23  
    @żałosna udręka Mogę cie prosić o rozrysowanie schematu, ale takiego co widać co gdzie połączone bo nie potrafię odczytać tego schematu a nie wiem gdzie szukać usterki.
  • Helpful post
    żałosna udręka
    Level 34  
    Zacznij od opisania usterki, a ja prawdopodobnie odpowiem, ze najczęstszą dolegliwością są przełamane przewody miedzy słupkiem a drzwiami.
    radex324
    Level 23  
    Nie otwiera się się szyba od pasażera. Ani przycisk od pasażera ani kierowcy nie otwierają.Chcę mieć schemat rozrysowany bo nie wiem jak idą tam przewody.
    żałosna udręka
    Level 34  
    Bezpieczniki sprawdziłeś? Jak jesteś pewien, to sprawdź czy dochodzi prąd do włącznika w drzwiach kierowcy. Jak nie, to tak jak powiedziałem rozbebesz wiązkę przy zawiasach drzwi kierowcy.
    radex324
    Level 23  
    Dzięki sprawdzę jak sie ociepli i dam znać.