Witam,
z wstępu zaznaczę że na jakichkolwiek oznaczeniach nie bardzo się znam, więc prosiłbym o wytłumaczenie łopatologiczne
Sprawa wygląda następująco, mam radyjko Kenwooda KMM-BT35, i kierownice multi funkcyjną z przyciskami itd. (przyciski się podświetlają leciutko jak wł. światła w samochodzie, więc raczej działa kierownica). Samochód - Seat Leon 1P (2 wersja) i jako że środkowy kokpit jest okropny z oryginalnym radiem, niemiec od którego kupowałem auto postanowił to zmienić (na szczęście) i wsadził to radio wyżej wymienione. Problem leży w tym że chciałbym aby to współgrało ze sobą (kierownica z radiem). I tu pytanie do was, jaki moduł trzeba kupić, co zrobić aby to działało. Nie jestem jakimś elektrykiem ale na jakimś lutowaniu i takich podstawach się znam mniej lub więcej a chciałbym to sam zrobić, bo większość osób myśli jeszcze że się takiego radia nie da podpiąć do kierownicy
Jakieś linki do modułów czy jak to połączyć mile widziane, bo przeglądając niektóre tematy napotkałem się już z niedostępnymi linkami.
Z góry dzięki
z wstępu zaznaczę że na jakichkolwiek oznaczeniach nie bardzo się znam, więc prosiłbym o wytłumaczenie łopatologiczne

Jakieś linki do modułów czy jak to połączyć mile widziane, bo przeglądając niektóre tematy napotkałem się już z niedostępnymi linkami.
Z góry dzięki