Posiadam ekspres Siemens EQ5 Macchiato w ktorym w ostatnim czasie wymieniałam w serwisie min. młynek, oringi i uszczelki. Jednak od kilku tygodni problemem jest to, że podczas zaparzania kawa leci tylko poprzez jedną dyszę.
Nie wiem czy jest to kwestia zaparzacza, który jak mi powiedział pan w serwisie w najbliższym czasie jest do wymiany czy problem tkwi w czymś innym. Za ostatnią naprawę wydałam 900zł.
Jeśli to kwestia zaparzacza to jestem w stanie wydać kolejne 300zł. Pytanie tylko czy w następnej kolejności znowu się coś nie zepsuje... Nadmienię jeszcze, że problemem (mniejszym) są też słabo sprasowane i mokre fusy. Naprawić czy kupić nowy?
Jaki espres polecacie? EQ5 Macchiato, EQ6 czy może jeszcze inny?
Proszę kogoś o możliwie szybka pomoc.
Nie wiem czy jest to kwestia zaparzacza, który jak mi powiedział pan w serwisie w najbliższym czasie jest do wymiany czy problem tkwi w czymś innym. Za ostatnią naprawę wydałam 900zł.
Jeśli to kwestia zaparzacza to jestem w stanie wydać kolejne 300zł. Pytanie tylko czy w następnej kolejności znowu się coś nie zepsuje... Nadmienię jeszcze, że problemem (mniejszym) są też słabo sprasowane i mokre fusy. Naprawić czy kupić nowy?
Jaki espres polecacie? EQ5 Macchiato, EQ6 czy może jeszcze inny?
Proszę kogoś o możliwie szybka pomoc.