Podłączyłem razem halogen 400v, bez zmian.
korek S231 B10.
korek S231 B10.
Do you prefer the English version of the page elektroda?
No, thank you Send me over thereStrumien swiadomosci swia wrote:teraz po włączeniu zewrzyj halogena i masz układ załączony.
Strumien swiadomosci swia wrote:Ale skoro z halogenem nie wybiło
Krzysztof Reszka wrote:Taka jest napisana na bezpieczniku.Co to jest , i wartość naprawdę mała.
menson77 wrote:Podłączenie falownika z halogenem (bez zmian) czyli wybija.
Strumien swiadomosci swia wrote:Przepraszam, wlanie przyszedłem napisać ze działa! źle podłączyłemBo źle wpiąłeś halogena, masz go wpiąć szeregowo w falownikiem.
menson77 wrote:Teraz chciałem się zapyta czy kolory przewodowa od spawarki maja znaczenie podłączając do falownika?, czy nie?
Strumien swiadomosci swia wrote:...i to jak najmniejszyDobra podłącz silnik 3 fazowy i zobacz czy ruszy w ogóle.
menson77 wrote:Eeee, tam, masz na pewno....trzy żarówki 100W połącz w trójkąt i do falownika jako silnik.Nie mam.
menson77 wrote:jest napisane over current
menson77 wrote:Pradowy przechodzi przez halogen
Krzysztof Kamienski wrote:Temat na razie koncentruje się na uruchomieniu falownika jednofazowego 220V AC / 11 kW (????????) Co dalej ??
Strumien swiadomosci swia wrote:I co z tego, to wszystko są bzdury. Napisałem w międzyczasie.YYY mam nadzieje że w końcu zostanie wyłączony układ rozruchowy i falownik nabierze mocy .
Strumien swiadomosci swia wrote:Z halogenem jedynie odpali falownik nic więcej. Jak zewrzesz halogena to falownik odzyska moc.
menson77 wrote:Generator prądotwórczy odpowiedniej mocy. Falownik zwyczajnie sprzedaj, tylko niech go wykwalifikowana (!) osoba sprawdzi, cy nie jest już uszkodzony.To Panowie doradźcie, co muszę teraz dokupić żeby móc już działać na spawarce?
Krzysztof Kamienski wrote:Generator prądotwórczy
Krzysztof Kamienski wrote:, tylko niech go wykwalifikowana (!) osoba sprawdzi, cy nie jest już uszkodzony.
menson77 wrote:Podobno w Republice San Escobar sprzedają urządzenia nazywające sie ,, Miracle Overunity Power Multipler" Czyli ,,Cudowny Rozmnażacz Mocy"Najbardziej mnie by interesowało urządzenie, które z 230v by korzystało I zasilalo spawarke
menson77 wrote:Można nad tym pomyśleć mając schemat do dyspozycji, ewentualnie użyć odpowiedni transformator .....tylko pozostaje Ciemna Strona MocyA co z przerabianiem spawarki? Jest możliwość przerobienia jej na 230? pewnie nie....