Sprawdzę. rozumiem że na 60 hz oglądanie sportu się nie sprawdza?
Do you prefer the English version of the page elektroda?
No, thank you Send me over thereMasownik26 wrote:Sprawdzę. rozumiem że na 60 hz oglądanie sportu się nie sprawdza?
Masownik26 wrote:Jestem po oględzinach i powiem wam moje oko nie widzi różnicy, podejrzewam że wygląda to tak jak z audio do domu. Czytałem opinie o głośnikach, ludzie pisali że słyszą szumy a ja właśnie mam je i zero szumów.
Masownik26 wrote:Ten hdr w tym tv jest ale czy coś poprawia w tej wersji bo nie ukrywajmy nie jest jakiś super drogi.
Masownik26 wrote:Obraz jak dla mnie i tak żyleta, ale ja jestem zwykły Kowalski nie dostrzegam widocznie aż takich szczegółów
Masownik26 wrote:Hm życie, ja mam u rodziców 4k z samsunga i wszystko smiga znajomi też. Widocznie tak trafił, zawsze są wpadki, jak czytałem komentarze o TLC to też na pęczki było podobnych komentarzy nie chce mi się szukać ale jak ktoś nie wierzy to screeny znajdę.
Quote:Spodziewałem się czegoś więcej po tak zachwalanym telewizorze, a okazało się, że to typowa Chińska budżetówka, pełna bajerów, ale pełna też bugów uniemożliwiających normalne korzystanie.
O podłączeniu PS4 i pograniu w wyścigi można zapomnieć, input lag, smużenie...
Niektóre funkcje są rzeczywiście Ok, ale co z tego skoro druga połowa jest mocno problematyczna?
To tak jak gdyby kupić samochód wyścigowy z zepsutą skrzynią biegów, co mi po silniku kiedy mam ciągły problem z biegami?
A tak zachwalali, tak polecali, czytałem na forum HDTV, ze w tej cenie nic lepszego bym nie kupił, a to chyba raczej opłacani klakierzy, niż rzeczywiści testerzy.
Telewizor został zwrócony po 3 dniach.
LOCOLOCO wrote:Bardzo proszę pokazać te statystyki.
Philips awansował na rynku światowym i w Polsce z ostatniego raportu na 4 miejsce wyprzedzając Panasonica.
Masownik26 wrote:Zerknij tutaj: http://www.rtings.com/tv/reviews/samsung/ku6300/settingsPanowie nie chce zakładać nowego tematu, ma ktoś gotowe ustawienia obrazu dla samsunga ue55ku6000? Ew są jakieś stronki z gotowymi ustawieniami obrazu?