Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Proszę, dodaj wyjątek www.elektroda.pl do Adblock.
Dzięki temu, że oglądasz reklamy, wspierasz portal i użytkowników.

VC++6 - Pobranie zasobu ze string table

mikmas 28 Sty 2017 16:37 411 1
  • #1 28 Sty 2017 16:37
    mikmas
    Poziom 18  

    Nie mogłem znaleźć informacji w necie. Mam w string table pozycję:

    Kod: c
    Zaloguj się, aby zobaczyć kod


    Jak ją pobrać?
    Próbowałem str.LoadString(IDI_PACKAGE), ale mówi, że nie zna symbolu IDI_PACKAGE. Próbowałem także dać tam 1, ale nie znajduje zasobu. Jak więc to działa?

    0 1
  • #2 10 Lut 2017 02:33
    Rezystoreczek
    Poziom 20  

    Jaki error daje GetLastError :?: Testowałeś inne wartości ID, ktore mogą nie być zajęte, np. 1234 :?:

    0