Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

legendford f14 +terminator az3

tomus41 19 Jul 2005 22:12 1734 8
    tomus41
    Level 11  
    Witam.Wiem ze temat był juz poruszany ale odpowiedzi mi nie pomogły.Problem jest wtym ze nie wiem jak terminatora podłaczyc do legendforda.Orginalna wtyczka troche nie pasuje.Jezeli ktos juz podpinał takie cos to prosze o pomoc.
    sivex
    Level 27  
    Znajdz na schemacie przewody do sterowania centralnym zamkiem z alarmu i podlacz je do bialego i brazowego w module centralnego.
    (jak to jest ten alarmik z odcielnym zlaczem do centrala z boku alarmu
    to sa to przewody ziel. i nieb.)

pozdr
    Spy_
    Level 13  
    Ja się chciałem dowiedzieć jak aktywować w legendfordzie autouzbrajanie?
    SKRZYNIA
    Level 23  
    wylaczasz alarm lewym przyciskiem, otwierasz drzwi, wlaczasz i wylaczasz 5 razy stacyjke po chwili blysna swiatla,naciskasz lewy przycisk i czekasz jak swiatla migna 3 razy, wylaczasz stacyjke -i jest lux prosciej sie nie da napisac tego:) ( jest to funkcja samouzbrojenia)
    Spy_
    Level 13  
    SKRZYNIA wrote:
    wylaczasz alarm lewym przyciskiem, otwierasz drzwi, wlaczasz i wylaczasz 5 razy stacyjke po chwili blysna swiatla,naciskasz lewy przycisk i czekasz jak swiatla migna 3 razy, wylaczasz stacyjke -i jest lux prosciej się nie da napisac tego:) ( jest to funkcja samouzbrojenia)

Wielkie dzięki! Pobrałem z elektrody opis wszystkich funkcji do zaprogramowania, bo ten pastuch co mi go zakładał powiedział ze legenford są do banii i mam sobie odpuścić programowanie go.
    zakrecik
    Level 13  
    witam
    skad mozna pobrac dostepne funkcje i ich programowanie do tego alarmu ??
    pozdrawiam
    SKRZYNIA
    Level 23  
    Z instrukcji ktora jest w pudełku albo tutaj na elektrodzie jest napewno-wiec poszukaj dobrze, jak nie znjadziesz to sluze pomoca

pozdrawiam
    zakrecik
    Level 13  
    tzn sama instrukcje mam tzn te 4 strony ktore sa pakowane do pudelka
    jednak mysle ze jest troszke wiecej funkcji w tym alarmie niz te ktore tam opisano

wiec jesli bys mogl jakiegos linka podrzucic byl bym wdzieczny

pozdrawiam
    SKRZYNIA
    Level 23  
    rowniez posiadam te 4 strony i wiecej nie mam - powiem szczeze ze nie wydaje mi sie zeby bylo wiecej funkcji ( czyli to co jest na schematach to wszystko )