Witam. Pojawił się błąd E09, uszkodzony element grzejny. Wygląda na to, że w tym typie grzałka (przepływowa) jest zintegrowana z pompą. Nawet żeby kupić, potrzebuję sprawdzić jak ta pompa wygląda. Na serwisie aukcyjnym znalazłem, że prawdopodobnie byłaby to część nr 654575 lub 644997. W specyfikacji do jakiej zmywarki pasuje, brak mojego numeru tj. część główna się zgadza SMS50E88EU jednak ta po ukośniku "/43" już nie, (coś tam jest z innym układem podłączenia pinów w złączce zasilania).
Proszę fachowców o ewentualne potwierdzenie jaka by to była część (nr) i jakieś wskazówki co do rozebrania dołu. Wygląda bardzo zwarcie, jakby podstawa była całym korpusem (brak pokrywy do demontażu ???). Z przodu i z tyłu tego korpusu są jakieś "tajemnicze" otwory jakby na klucz - symbol sugerujący przekręcenie. Chyba nie jest to "typ" ze swobodnym dostępem do bebechów. Boczków nie ściągałem, bo na razie nie widziałem potrzeby.
Pozdrawiam.
PS. Jeszcze tylko zmywarki nie rozbierałem, z pozostałym sprzętem AGD daję sobie rady
Proszę fachowców o ewentualne potwierdzenie jaka by to była część (nr) i jakieś wskazówki co do rozebrania dołu. Wygląda bardzo zwarcie, jakby podstawa była całym korpusem (brak pokrywy do demontażu ???). Z przodu i z tyłu tego korpusu są jakieś "tajemnicze" otwory jakby na klucz - symbol sugerujący przekręcenie. Chyba nie jest to "typ" ze swobodnym dostępem do bebechów. Boczków nie ściągałem, bo na razie nie widziałem potrzeby.
Pozdrawiam.
PS. Jeszcze tylko zmywarki nie rozbierałem, z pozostałym sprzętem AGD daję sobie rady