Szukam pralki do 7kg obroty wystarcza do 1200obr ładowana od przodu. Ma mieć samoczyszczenie ma być w miarę oszczędna cena do 2000zł. Co myślicie o LG?
Do you prefer the English version of the page elektroda?
No, thank you Send me over therehessto wrote:Pralka kosztuje 2000zł LG-->Samsung-->Electrolux-->Bosch/siemens.
LG ma dwa technologia (TurboWash - piana, Montion DD 6 - prania) świetnie pierze.
Samusng Technologia (EcoBubble - piany) świetnie pierze ale duzo piany.
Electrolux ma dwa technologia (SteamSystem - prania, Care - pary) świetnie pierze.
Bosch/Siemens do czego technologia wiem silnik ale np cos piana, pary? tam chyba nie ma.
Samsung/LG minus/plus
+Bębne rozbieralny
-Niektóre model... o problem stalowy bęben słabą jakość,To wysokie obroty wirowania (Drgania) chyba bęben krzywe koło.
Bosch/siemens/electrolux minus/plus
+Stalowy bęben dobre
+-Niektóre o model... bębne rozbieralny czy niezbieralny.
najemnik wrote:Na stronie technika może znaleźć raport z 2015 roku o awaryjności pralek
Daniel 2004 wrote:Ja myślałem jeszcze o Beko ale nie widzę ofert z gwarancją 5 letnią.
Samsunga nie chcę bo ma absurdalne programy, do Amici też mam awersjęa i programy pewnie podobne co Samsung. Nie wiem czy słuszne mam uprzedzenia do Amici ale trafiałem na wiele postów gdzie ludzie nie mogli sobie wybaczyć zakupu Amici