Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

Nasadka udarowa 1/2 - 39mm - Nie mogę nigdzie znaleźć:/

Orzełek 26 Feb 2017 22:46 708 9
    Orzełek
    Level 9  
    Dobry wieczór wszystkim.
    Potrzebuję kupić taką nasadkę jak w temacie, 1/2 39mm, ewentualnie 3/4 bo przejściówkę mam.
    Nigdzie nie mogę znaleźć czegoś w rozsądnej cenie:/ Możecie polecić jakiś sklep w Warszawie lub
    internetowy gdzie coś takiego znajdę?

Pozdrawiam serdecznie - Tomek
    Orzełek
    Level 9  
    Zgoda. Tą też znalazłem. Tylko jest dość droga. Z przesyłką wyjdzie tyle, co za mały zestaw kluczy
    z nasadkami 1/4 Yato które min mam. Nie potrzebuje narzędzi z wysokiej półki, bo służą mi do napraw
    skutera gdzie nie ma takich kłopotów z odkręcaniem śrub itd. Mam tani klucz udarowy akumulatorowy
    i pięknie radzi sobie ze wszystkim przy skuterze. Szukam czegoś budżetowego np. właśnie Yato które
    kosztują poniżej 20zł. Tyle że mam kłopot, bo poza tą którą wskazałeś nic na razie nie znalazłem w
    rozmiarze 39:/ Wiem że jest sporo sklepów przy Alejach Jerozolimskich na wylocie z Warszawy tyle
    że na razie jeszcze się do nich nie dokopałem. Wytaniam bo potrzebuję sporo różnych rzeczy kupić.
    janek1815
    Level 38  
    Jak ma być budżetowe to zobacz w markecie typu Castorama. Choć nie wiem czy takie większe rozmiary mają badziewnych firm. Kupisz tą z linku i będzie na lata. Dzieciom zostanie....
    Orzełek
    Level 9  
    Zaglądając do 5 warsztatów w mojej okolicy z prośbą o pomoc, tylko w jednym mieli nasadkę 38mm
    tak starą, że udało się jakoś nabić na moją nakrętkę 39mm i odkręcić. Dodam że nakrętka którą potrzebuję
    odkręcić 2/3 razy w roku, ma grubość 3 może 4mm. Problem w jej rozmiarze. Jeszcze poszukam, ale słabo
    to widzę więc pewnie kupię tą nasadkę za 50zł do klucza za 250zł...
    oktawian89
    Level 27  
    A co to za klucz za 250 zl ?
    Orzełek
    Level 9  
    Kupiłem ten akumulatorowy w "JULA"... Do pracy przy skuterze w zupełności wystarcza. Zastanawiam się nawet
    czy nie jest za "mocny" i zamierzam najpierw go dobrze przetestować żeby wiedzieć co mogę nim pourywać.
    Do rozkręcania sprzęgła nadaje się idealnie.
    Orzełek
    Level 9  
    Nakrętka mocująca sprzęgło do korektora momentu obrotowego w skuterze... Mam jednak już inny pomysł
    który jeśli jest dobry, rozwiąże mój problem z nasadką.