Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Proszę, dodaj wyjątek www.elektroda.pl do Adblock.
Dzięki temu, że oglądasz reklamy, wspierasz portal i użytkowników.

Allegro - znikający opis aukcji.

sajki666 08 Mar 2017 16:20 2040 12
  • #2 08 Mar 2017 18:19
    Kolobos
    Spec od komputerów

    Skoro problem jest identyczny to po co piszesz? W podanym watku masz wszystko podane, zmien dnsy na poprawne w ustawieniach routera, do tego zablokuj dostep do panelu routera z internetu.

    0
  • #3 08 Mar 2017 18:25
    sajki666
    Poziom 3  

    Piszę, bo zmiana dnsów nie pomogła, natomiast liczyłem na odpowiedź co zrobić z tym FRST, zrobić identyko jak w tym temacie napisałeś (ten fix?)?
    I nie wiem jak zablokować dostęp do routera z internetu.

    0
  • #4 08 Mar 2017 18:29
    Kolobos
    Spec od komputerów

    W tym wypadku fixlist jest zbedny, nie ma czego usuwac.

    Za to zmiana dnsow w ustawieniach routera jest wymagana, zamiesc screen z ustawieniami (z widocznymi dnsami).

    0
  • #6 08 Mar 2017 18:42
    Kolobos
    Spec od komputerów

    Uruchom okno cmd z prawami administratora i tam:
    ipconfig /flushdns

    Strony powinny sie juz otwierac poprawnie.

    0
  • #7 08 Mar 2017 18:56
    sajki666
    Poziom 3  

    Niestety, info jest, że pomyślnie została opróżniona pamięć podręczna programu rozpoznawania nazw DNS, ale to nic nie daje.

    Aukcja się otwiera, opis wskakuje na ok. 2 sekundy po czym znika. W każdej przeglądarce jest to samo. Na telefonie korzystającym z tego samego routera otwiera się normalnie.

    0
  • #9 08 Mar 2017 19:08
    sajki666
    Poziom 3  

    W tej wersji wszystko działa ok.

    1
  • #10 08 Mar 2017 19:10
    Kolobos
    Spec od komputerów

    W takim razie dnsy sa ok.

    Zrob kopie zakladek z Chrome, odinstaluj Chrome, usun katalog profilu:
    C:\Users\sajki\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default
    Zainstaluj Chrome ponownie i sprawdz czy jest ok.

    0
  • #11 08 Mar 2017 19:21
    sajki666
    Poziom 3  

    Działa na Chromie!
    Na operze za to ciągle po staremu. Zależy mi na poprawnym działaniu również na niej, bo używam właśnie opery.

    0
  • #12 08 Mar 2017 19:32
    Kolobos
    Spec od komputerów

    To zrob to samo. Odinstaluj, usun katalog profilu i zainstaluj ponownie.

    0
  • #13 08 Mar 2017 19:53
    sajki666
    Poziom 3  

    Działa!!

    dziękuję bardzo.

    0