Witam mam problem, brakuje mi ryglowania zamków z wnętrza samochodu, włącznikiem w drzwiach kierowcy.
Dodam że są założone siłowniki master drzwi kierowcy i pasażera oraz wszystkim steruje centralka BX30
w tej konfiguracji czyli na przemian +/-
Chcę zrobić dodatkowo funkcję ryglowania wszystkich drzwi włącznikiem w środku.
znalazłem dwa przewody pod kierownicą, w momencie wciśnięcia zarygluj na jednym przewodzie pojawia się +12V w momencie odrygluj +12V pojawia się na drugim przewodzie (oczywiście względem masy).
Jak to podlączyć do tej konfiguracji którą mam teraz, aby ryglowanie działało?
Ktoś pomoże?
Jak przerobić istniejące siłowniki (dołożone) na sterowanie plusem? bo plusy wychodzą właśnie z włącznika ryglowania tj te dwa przewody ktore znalazłem pod kierownicą.
Dodam że są założone siłowniki master drzwi kierowcy i pasażera oraz wszystkim steruje centralka BX30
w tej konfiguracji czyli na przemian +/-

Chcę zrobić dodatkowo funkcję ryglowania wszystkich drzwi włącznikiem w środku.
znalazłem dwa przewody pod kierownicą, w momencie wciśnięcia zarygluj na jednym przewodzie pojawia się +12V w momencie odrygluj +12V pojawia się na drugim przewodzie (oczywiście względem masy).
Jak to podlączyć do tej konfiguracji którą mam teraz, aby ryglowanie działało?
Ktoś pomoże?

Jak przerobić istniejące siłowniki (dołożone) na sterowanie plusem? bo plusy wychodzą właśnie z włącznika ryglowania tj te dwa przewody ktore znalazłem pod kierownicą.