Jaki wybrać najlepszy kurs programowania w Poznaniu żeby dostać po nim pracę w firmie programującej?
Języki takie jak c, c++, aplikacje intenetowe, java itp.
Języki takie jak c, c++, aplikacje intenetowe, java itp.
Do you prefer the English version of the page elektroda?
No, thank you Send me over thereRudder wrote:Interesujesz się to znaczy? Napisałeś już jakąś? Kurs języka programowania ma jakikolwiek sens jeśli umiesz... programować (algorytmy, struktury danych, metody numeryczne). Najpierw dowiedz się gdzie chcesz pracować i pod tym kątem ucz się technologii jaka w tej firmie jest stosowana (sam język to za mało, konkretny framework). Najtrudniejsza jest nauka programowania, według mnie to nie jest temat na kurs, to kilka lat studiów. Jak już umiesz programować to opanowanie konkretnego języka i frameworka to kilka-kilkanaście tygodni. Taki intensywny 30h (4-5 dni) kurs to koszt 2000-6000zł w zależności od języka i stopnia zaawansowania.Insteresuje się szczególnie programowaniem apek internetowych zarówno z backendu jak i frontendu
Rudder wrote:Jaki jedno ma związek z drugim? Dla Twojej wiadomości - moderator to zazwyczaj funkcja społeczna, niepłatna.Mogę być nawet moderatorem jakiegoś forum, bo chce utrzymywać moją rodzinę w przyszłości.