Witam mam w domu taką puszkę.
Pewnie to jest jedna faza i chciałbym podłączyć indukcję pod zwykłe gniazdko czy się da.
Pewnie to jest jedna faza i chciałbym podłączyć indukcję pod zwykłe gniazdko czy się da.
Do you prefer the English version of the page elektroda?
No, thank you Send me over thereTopolski Mirosław wrote:`Temat wielokrotnie omawiany wystarczy użyć` szukajki.
Na początek odpowiedz sobie na podstawowe pytania:
1 Czy stać Ciebie na utratę gwarancji ( w instrukcji masz napisane kto to może zrobić i co Ciebie czeka gdy sam podłączysz )
2 Czy zdajesz sobie sprawę z odpowiedzialności gdy wskutek awarii ktoś będzie poszkodowany? Jak do tego podejdzie ubezpieczyciel,prokurator?
Są rzeczy które sam możesz wykonać jednak tu powinieneś sprawę dokładnie przemyśleć.
Przy tych zabezpieczeniach absolutnie nie.
grypsownik wrote:chciałbym podłączyć indukcję pod zwykłe gniazdko
grypsownik wrote:Moc przyłączeniowa: 7,4 kW
grypsownik wrote:To nie jest puszka tylko rozdzielnica.Czyli moja puszka nie jest pod indukcję ?
grypsownik wrote:Wszystko zależy ile i kto gotuje.juz nie wiem co mam robic czy nie zainwestować w ta gazowa solgazu bez plomieni
Łukasz-O wrote:Zainteresuj się gazem ale niekoniecznie taką kuchenką jaką zaproponowałeś.
Proponuję dowiedzieć się więcej w dziale AGD, bo z tego co czytałem ta firma nie cieszy się dobrą renomą wśród instalatorów.
grypsownik wrote:Za dużo kolega kombinuje lepiej się skupić na odpowiadaniu na pytania.pod spodek pod zabudową mam gniazdo kontaktowe na dwie wtyczki i jak by podpiąć na dwie wtyczki z indukcji czyli z jednego kabla który wychodzi zrobić dwie wtyczki
mawerix123 wrote:A jaka jest moc przyłączeniowa Twojego domu
grypsownik wrote:mam gniazdo kontaktowe na dwie wtyczki i jak by podpiąć na dwie wtyczki z indukcji czyli z jednego kabla który wychodzi zrobić dwie wtyczki
grypsownik wrote:...
Z Solgazu piszą że można podłączyć pod zwykłe gniazdko indukcję ich firmy .