Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

Uniden ubc 92 xlt - Zardzewiały skaner, czy da radę naprawić?

szokobon 30 Mar 2017 20:17 1599 6
    szokobon
    Level 9  
    Witam

Jakiś czas temu znalazłem skaner Uniden ubc92 xlt, jest troszkę w opłakanym stanie, rozkręciłem go, no i w środku nie wygląda za dobrze jest dużo rdzy. Czy w ogóle da radę poskładać go w kupę i czy będzie w ogóle zdatny do nasłuchiwania? Czy ktoś mógłby podjąć się ewentualnie jego naprawy, czy szkoda w ogóle na to czasu? Poniżej przesyłam zdjęcia.

Uniden ubc 92 xlt - Zardzewiały skaner, czy da radę naprawić? Uniden ubc 92 xlt - Zardzewiały skaner, czy da radę naprawić? Uniden ubc 92 xlt - Zardzewiały skaner, czy da radę naprawić?
    Zygaqra
    Level 35  
    Tylko czarodziej z tej kupki śmieci, za duże pieniądze, byłby w stanie zrobić działające urządzenie a i to wątpię czy będzie działało.
    User removed account
    Level 1  
    szokobon
    Level 9  
    Szkoda, bo znalazłem go w pracy przy sortowaniu odpadów, ktoś wyrzucił, nie wyglądał tak strasznie, no ale środek pokazał że to lekka masakra. Znalazłem też drugi w lepszym stanie yaesu vs 150, jeszcze go nie uruchamiałem, ale on nie odbiera w paśmie 174. Już od dawna interesują mnie skanery nasłuchowe, ale zawsze coś wypada i własnego nie mam, myślałem że jednak coś z tego unidena wyjdzie, no ale cóż. Dzięki.
    User removed account
    Level 1  
    szokobon
    Level 9  
    Tak faktycznie yaesu vx 150, przepraszam ale autokorekta. W takim razie dzięki za odpowiedź :) pozdrawiam
    yes2mike
    VIP Meritorious for electroda.pl
    Ja bym ten skaner wyszorował i wysuszył. I tak nie masz nic do stracenia. Tylko uważaj na wyświetlacz...