Do you prefer the English version of the page elektroda?
No, thank you Send me over thereBosch16 wrote:zawsze możesz je zanieść do sklepuMi takze wypadlo gniazdo , rozebralem juz glosnik ale musze kupic nowe gniazdo czy ktos wie jaki to dokladny model tego gniazda micro usb?
satanistik wrote:pierwsza i ostatnia to +/- środkowe zbyteczne bo służą do przesyłu danychWszystkie cztery ścieżki nie są potrzebne do ładowania. Prawdopodobnie wystarczy znaleźć masę i +5V. Zdjęcie płytki po rozebraniu ułatwi poszukiwanie rozwiązania.
szafran1983 wrote:Co do przycisku ,,reget,, to słownik angielski nie zna takiego wyrazu a po naciśnięciu go jest po prostu reset a nie reget
szafran1983 wrote:poprawka to nie A 10Heh dobrze ze Ci się nie przydał ten przycisk, mi też nie ale lepiej jak jest niż jakaś tandetna zaślepka. No przed tym lektorem nie pamiętam jaki był w poprzedniej wersji bo miałem ją tylko chwilę i wymieniłem na nowy bo wadliwy wyświetlacz miałem, dolna partia nie wyświetlała. Dostałem ten najnowszy z baterią 1400mAh a w poprzedniej wersji była 2000mAh więc trochę wałek, na szczęście jak wspomniałem i tak baterie zmodyfikowałem a właściwie zmieniłem. Fajny jest o nazwie A 10 to tylko zupełnie inna, świetna obudowa, nowocześniejszy wygląd panelu przedniego i srebrny zamiast pomarańczowy kolor basowego a co istotne ok 60 zł kosztuje, więc o wiele taniej, nie mam linku bo z tela pisze, pozdrawiam koledzy serdecznie!