Witam wszystkich Posiadam Audi a3 1.9 TDI z automatyczna skrzynia DSG mam problem zwiazany z Dużym Kopceniem na taki Bialy siwy kolor gdy włożę palec do Rury wydechowej w dolnej cześci coś sie zbiera ciężko mi powiedzieć czy to jest ropa czy olej ;/ przy korku wlewu Oleju pojawia sie też olej niewiem co może być nie tak silnik jest suchutki nigdzie sie nie poci jedynie lekko obok turbiny Silnik chodzi równo nie skacze po sprawdzeniu auta u elektromechanika powiedział mi że według komputera pokazuje że jest źle ustawiony rozrząd i 2 świece do wymiany Kopcenie pojawia sie na Postoju i gdy lekko cofam to dosyc mocno dymi czy na zimnym czy rozgrzanym silniku , czuć w kabinie drgania gdy ruszę puści mocniejszą Chmurkę później jest w miare ok podobno jest zrobiony program na 130 km ale czy to wszystko ma do całości ?
Tak pozatematem Też wam łapie rdza w waszych Audi sportback od bagażnika tak do polowy auta ?
Czekam na odp Pozdrawiam
Tak pozatematem Też wam łapie rdza w waszych Audi sportback od bagażnika tak do polowy auta ?
Czekam na odp Pozdrawiam