Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

Electrolux ZAC6806 - jak zdemontować obudowę odkurzacza?

Gupik90 08 Apr 2017 18:29 2163 8
    Gupik90
    Level 2  
    Mam pytanie - jak zdemontować obudowę odkurzacza Electrolux ZAC 6806. Dzięki z góry za pomoc.
    Jonik
    Level 10  
    Gupik90 wrote:
    Mam pytanie - jak zdemontować obudowę odkurzacza Electrolux ZAC 6806. Dzięki z góry za pomoc.

https://www.youtube.com/watch?v=DQr0ZKSseBM

To nie jest bezpośrednio od tego ale może Cię jakoś nakieruje bo raczej mocno nie powinno się różnić.
    Gupik90
    Level 2  
    Dzięki za info. Oglądałem ten film oraz szereg innych z innymi modelami . Niestety każdy model rozkłada się inaczej. Ja w swoim wykręciłem wszystkie widoczne śruby i nic. Pewnie trzeba jeszcze gdzieś coś odgiąć lub przygiąć. Niestety na stronie Electroluxa także nie uzyskałem żadnej pomocy.
    Jonik
    Level 10  
    Gupik90 wrote:
    Dzięki za info. Oglądałem ten film oraz szereg innych z innymi modelami . Niestety każdy model rozkłada się inaczej. Ja w swoim wykręciłem wszystkie widoczne śruby i nic. Pewnie trzeba jeszcze gdzieś coś odgiąć lub przygiąć. Niestety na stronie Electroluxa także nie uzyskałem żadnej pomocy.

Może są śrubki pod jakimiś zaślepkami albo naklejką.
    Gupik90
    Level 2  
    Witam ponownie i przedstawiam zdjęcia tego nierozbieralnego "cuda techniki"...
    Electrolux ZAC6806 - jak zdemontować obudowę odkurzacza? Electrolux ZAC6806 - jak zdemontować obudowę odkurzacza? Electrolux ZAC6806 - jak zdemontować obudowę odkurzacza?Electrolux ZAC6806 - jak zdemontować obudowę odkurzacza?
    Dodam, że wszystkie widoczne śruby odkręcałem i nic.
    Pozdrawiam
    ta_tar
    Level 39  
    loku78x
    Sądzisz że autor czekał ponad półtorej roku na ten filmik? Chyba nie.
    Gupik90
    Level 2  
    Dzięki za próbę pomocy. Odkurzacz został wymieniony na zupełnie nowy jakiś czas temu. Mimo wszystko dzięki.