Witam, jestem posiadaczem samochodu jakim jest Audi A4 B8 2.0 TDi CR 143km z roku 2008 modelowo 2009, problem jest taki że po kupnie samochodu zaświeciła mi sie kontrolka check engine podpiąłem komputer i znalazło błąd ( kod błędu P0101 - czujnik masy przepyłwającego powietrza : nieodpowiedni sygnał ) usunąłem błąd i po przejechaniu 40km znów się pojawił ten błąd więc go usunąłem zacząłem się zastanawiać co to moze być, sprawdziłem książkę serwisową i okazało się ze przepływomierz nowy, zawór EGR nowy, wszystkie filtry oleje nowe, intercooler nowy i DPF wycięty, a to wszystko zrobione przy przebiegu 220 tys a oleje i filtry przy 263tys teraz jest 265tys. , zauważyłem ze strasznie dymi na czarno za mną nic nie widać, bardzo słaby ( długo się zbiera ) szarpie przy obrotach 1400 - 1600 później już nie, wczoraj znów mi się zaświeciła kontrolka i doszły kolejne błedy a dokładnie to : P2196 - czujnik Lambda 1, bank 1 , bogata mieszanka, P0101 - czujnik masy przepyłwającego powietrza : nieodpowiedni sygnał. i jeszcze błąd ze skrzyni biegów automat S-Tronic P0727 - Sygnał prędkości silnika, brak sygnału. Bardzo proszę o pomoc samochód narazie stoi w garażu żeby się nic nie uszkodziło.