Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

Samsung Galaxy S5 - Po hard resecie nie można zalogować się na konto google.

artur04c 30 Apr 2017 00:24 4947 6
    artur04c
    Level 18  
    Witam, mam taki problem, otóż Samsung Galaxy S5 neo po hard resecie nie chce się włączyć. Przy próbie zalogowania się wyskakuje komunikat żeby zalogować się na poprzednie konto, choć telefon jak był nowy brany z salony zalogowano się jedynie na jedno konto, a hasło nie było zmieniane. W google widać to urządzenie i jest widoczne, że dzisiaj było włączone, zalogowałem się do google przez PC bez problemu, a telefon wywala błąd. Stosowałem wiele "patentów" z youtube jak i przez kabel OTB z plikiem Bypass any Samsung Google Account Lock, ale po zabawie z plikiem Bypass any Samsung Google Account Lock jest tak samo, czyli błąd i nie pomija momentu zalogowania się. Gdy synchronizuje się z bazą danych i potem wyskakuje informacja, że szuka aktualizacji wyłączam router i telefon pomija kwestię logowania się i na ostatnim etapie wraca do 2 etapu :D i tak w kółko. Jak rozwiązać ten problem? nowy soft? czy co? Tel już nie posiada gwarancji. Z góry dziękuję.
    blade1231
    Level 14  
    Każdy kto posiada boxa z3x lub podobnego jest w stanie tą blokadę ściągnąć.
    artur04c
    Level 18  
    Czyli instalacja nowego softu mija się z celem ??
    artur04c
    Level 18  
    No to po majówce zadzwonię na serwis, albo oddam na serwis bo to co Samsung odwalił z tym google to jakaś porażka. Żeby nie można było zalogować się na własne konto, choć jak przez pc się zaloguję to widać, że tel jest od tego konta przypisany. Jakaś porażka.

Moderated By nutergsm:

Na forum nie używamy słów wulgarnych w żadnej formie. Proszę o tym pamiętać. Post poprawiłem.

artur04c
    Level 18  
    Dobrze telefon działa ;) Pomogło mi "samsung frp lock remove 2016 100% tested". Przepraszam za wulgaryzmy, ale poniosło mnie.

PS. jak by ktoś miał podobny problem i by robił tak jak na instrukcji to na starcie podkreślam, żeby ustawić język angielski jest o wiele prościej ;)