Włącznik zapłonu przestawić w położenie "II".
Trzykrotnie nacisnąć i pociągnąć klamkę wewnętrzną drzwi przednich lub trzykrotnie nacisnąć przycisk odryglowywania w kabinie pojazdu.
Włącznik zapłonu przestawić w położenie "0" lub "I".
Trzykrotnie nacisnąć i pociągnąć klamkę wewnętrzną drzwi przednich lub trzykrotnie nacisnąć przycisk odryglowywania w kabinie pojazdu.
Włącznik zapłonu przestawić w położenie "II".
Automatyczne centralne ryglowanie zostanie przełączone w tryb programowania (potwierdzenie krótkim sygnałem dźwiękowym).
Nacisnąć i pociągnąć wewnętrzną klamkę lub przycisnąć przycisk ryglowania w kabinie pojazdu, po czym przycisnąć przycisk odryglowania.
Na skutek tego dezaktywowane dotąd automatyczne centralne ryglowanie zostanie aktywowane, lub dotąd aktywne centralne ryglowanie zostanie dezaktywowane.
Dezaktywacja automatycznego centralnego ryglowania zostanie potwierdzona krótkim sygnałem dźwiękowym; aktywacja krótkim sygnałem dźwiękowym, po którym następuje długi sygnał dźwiękowy.
Wyjście z trybu programowania nastąpi bądź poprzez przestawienie włącznika zapłonu w położenie "I" lub "0", lub po upływie 5 minut od wejścia w tryb programowania (potwierdzenie przez krótki sygnał dźwiękowy).
Dodano po 39 [sekundy]:
tym sposobem próbowałem i coś nie działa