Quote:A nie prościej kupić iPhone albo lepiej iPada
Wiesz, nie każdy elektronik jest milionerem. Ja za takie pieniądze wolałbym kupić sobie jakiś sprzęt pomiarowy.
Do you prefer the English version of the page elektroda?
No, thank you Send me over thereQuote:A nie prościej kupić iPhone albo lepiej iPada
Kraniec_Internetów wrote:O ile tabletu nie posiadam, to ekran 5' w telefonie jest mi wystarczający do pracy ze schematami.
Kraniec_Internetów wrote:Sam programistą nie jestem, więc się nie znam, ale myślisz, że dałbyś radę dodać do programu proste narzędzia, jak usuwanie, polygon, kropki do łączenia linii i move? Oczywiście nie by tworzyć schematy i płytki na androidzie, ale by móc wprowadzić proste poprawki gdy zauważymy błąd na schemacie, jak np. brak łączenia ścieżek.
etet wrote:Nie wiem szczerze mówiąc jak można coś robić na takiej powierzchni. Może ktoś potrafi ale ja nawet nie chce próbować. W związku nie zawracam sobie głowy sprawdzaniem czy to na takich małych urządzeniach działa. Ale w sumie na jednym sprawdziłem i nie wyglądało zbyt pięknie.
Kraniec_Internetów wrote:etet wrote:Nie wiem szczerze mówiąc jak można coś robić na takiej powierzchni. Może ktoś potrafi ale ja nawet nie chce próbować. W związku nie zawracam sobie głowy sprawdzaniem czy to na takich małych urządzeniach działa. Ale w sumie na jednym sprawdziłem i nie wyglądało zbyt pięknie.
Żebyś Ty mnie widział jak na jakiejś starej Nokii <2" tworzyłem stronę internetową ^_^ Tak - tam jest internet.
Kraniec_Internetów wrote:Akurat telefon mam zwykle przy sobie, a tabletu pewnie bym nie nosił gdybym go miał.
Kraniec_Internetów wrote:Możesz mi też podesłać? To bym zaraz zobaczył jak to działa.
Kraniec_Internetów wrote:Czy kolejne wersje aktualizuje się, czy trzeba odinstalować i zainstalować nową?
etet wrote:Jest sprawdzanie wersji i teoretycznie jest aktualizacja. Ale w praktyce nowa wersja się pobiera, zaczyna instalować, i się zamyka. Nie wiem czy to nie jakieś dziwne zagranie google związane z tym, że aplikacja jest spoza google play. Oni kombinują ciągle jak takie aplikacje blokować. Może za jakiś czas to ogarnę.
<text x="57.4802" y="-18.1102" size="1.6764" layer="51" font="vector" rot="R90">PB5 (MOSI)
PB6 (MISO)
PB7 (SCK)
RESET
VCC
GND
XTAL2
XTAL1
PD0 (RXD)
PD1 (TXD)
PD2 (INT0)
PD3 (INT1)
PD4 (OC1B)