Witam. Mam problem z lusterkami w vw polo 2004 -okularnik. Samochód posiadam 12 lat i wszystko w nim działało, aż tu nagle któregoś dnia, gdy chciałem zmienić za pomocą pokrętła regulacji lusterek ich położenie, okazało się że nie reagują. Ani prawa ani lewe nie wykazuje żadnych oznak życia. Sprawdziłem wszystkie bezpieczniki na lewym słupku i wydają się ok. Moje pytanie, czy ktoś posiada rozpiskę bezpieczników do tego modelu wraz z numeracją kolejności bezpieczników bo na klapce od bezpieczników nie mam takiej tabliczki lub naklejki. Może są jeszcze gdzieś jakieś bezpieczniki odpowiedzialne za ten obwód? A druga sprawa co może być przyczyną tej usterki? Może padło to pokrętło sterowania lusterek. Chciałbym dowiedzieć się również czy sygnały są na can czy zwykłe napięciowe. Czy te sygnały sterowania wychodzą do kompa przez manszetę między drzwiami a słupkiem czy sterownik znajduję się w drzwiach. Proszę o poradę zanim zacznę wszystko rozbierać. I jeśli będę zmuszony do ściągnięcia boczków od drzwi jak się za to zabrać, czyli jak on jest montowany. Pozdrawiam