Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

Laguna I lift - jakie radio kupić?

marian633800 11 Jun 2017 16:17 2121 10
    marian633800
    Level 7  
    Kupiłem Lagunę 99 vin; VF1K56G0520240284, nie było radia. Nie wiem, jakie mam dokupić aby pasowało i niczego nie przerabiać.
    Montowano różne modele, jedno już dokupiłem i nie przyjmuje cyfr kodu.
    Z góry dziękuję za pomoc.
    guciq
    Level 18  
    Jest oryginał Renault?Jeśli tak to w sklepie android masz apkę którą skanujesz kod kreskowy przyklejony do radia i pokazuje ona jaki jest fabryczny pin
    marian633800
    Level 7  
    Witam radio orginał.
    Jednak nie mogę wpisać żadnej cyfry w miejsce kodu - nie reaguje na przyciski.
    NIE WIEN CZY TO TAN TYP RADIA .
    kupił bym inne ale nie wiem jakie było na wyposażeniu
    w załączenia fotki radia jakie dokupiłem (brak naklejek)
    Pozdrawiam
    guciq
    Level 18  
    Mam takie samo,ale nie pamiętam już procedury wpr. kodu, bo wyłączyłem wołanie o kod kilka lat temu.Mam nowsze w nowszym renault i tam się klika1 żeby zmienić pierwszą cyfrę, 2 żeby drugą ....i zatwierdza się 6ką
    marian633800
    Level 7  
    Kupione radio nie reaguje na przyciski cyfr. Jedynie włącza się i wyłącza, cyferki nie zmieniają się. Kupie radio ale nie wiem jakie żeby daiałało a sterowaniem przy kierownicy. wiem że były montowane trzy typy radia jeden z CD i dwa kaseciaki. Jakie kupić .POMOCY!!!!!
    SZYMON BYDGOSZCZ
    Level 38  
    Daj foto kostek w aucie.

Laguna 1 lift powinna mieć radio TUNER LIST a to co masz to RADIOSAT.
    murzyn37
    Level 12  
    Nie wiem jak w Lagunie ,ale w Scenicu kod wprowadzasz pilotem przy kierownicy.
    marian633800
    Level 7  
    Ok spróbuje jak wrócę z sanatorium.
    Dzięki
    PeCeZu
    Level 15  
    Jak masz pilota przy kierownicy to na pewno nim sie programuje. Co prawda mam lagune 2 i tam sie programuje pilotem, miałem scenica 98 rok i tam tez sie programowało pilotem przy kierownicy
    marian633800
    Level 7  
    Witam ponownie dziękuje za wszystkie podpowiedzi.
    Niestety radio nie przyjmuje cyfr kodu.
    Z pilota jak i z radia mogę zmieniać jedynie kolejność ustawianej cyfry kodu ( mrugającego zera )
    Radia tuner list mają inne kostki z pinami, więc do moich wtyczek nie pasują .
    CO MAM ZROBIĆ??????
    Proszę o pomoc!!!