Witam serdecznie.Jak w temacie Audi A3 2.0TDI kod silnika BKD po zgaszeniu nie odpala.Sprawdzona pompka w zbiorniku,pompa wstępnego zasilania wymieniona w sterowniku brak błędów,czujnik położenia wału sprawny.Dziwną sytuacją jest iż po odłączeniu np wtyczki od pompowtrysku nie wywala błędu.Zamówiłem drugi sterownik niestety od razu zrobiłem kopię i auto dalej nie odpala.Pytanie do zaawansowanych w temacie czy jest możliwość wysypania mapy?..........Sterownik 03G 906 016 FF. Z góry dziękuję za sugestie.
Dodano po 11 [minuty]:
Zapomniałem dodać iż wszystkie napięcia na sterowniku się zgadzają poza jednym,według Auto daty na pinie A31 i A32 po przekręceniu na zapłon powinno być 11-14V a u mnie jest 2,34V są to piny zasilania pompowtrysków.
Dodano po 15 [godziny] 27 [minuty]:
A może ktoś ma i mógłby podzielić się wsadem do tego sterownika?
Dodano po 5 [godziny] 37 [minuty]:
Sprawdziłem opory na pompowtryskach i na wszystkich jest 0,6ohma czyli ok,brakuje tylko zasilania prądowego na wtryskach.
Dodano po 11 [minuty]:
Zapomniałem dodać iż wszystkie napięcia na sterowniku się zgadzają poza jednym,według Auto daty na pinie A31 i A32 po przekręceniu na zapłon powinno być 11-14V a u mnie jest 2,34V są to piny zasilania pompowtrysków.
Dodano po 15 [godziny] 27 [minuty]:
A może ktoś ma i mógłby podzielić się wsadem do tego sterownika?
Dodano po 5 [godziny] 37 [minuty]:
Sprawdziłem opory na pompowtryskach i na wszystkich jest 0,6ohma czyli ok,brakuje tylko zasilania prądowego na wtryskach.