tak 64 bitowy zip naciskam wypakuj do_MyTab10 wypakuje ten plik elegancko i nic się potm nie dzieje więc ręcznie wypakowuje pozostałe pliki ale nie w katalogu gdzie wypakowałem Hykker_MyTab10 tylko tam gdzie pobrałem je czyli w folderze "pobrane" i wyskakuje takie coś (plik 002)
(plik (003) (plik 004) (plik 005)
chyba że nie tego zip7 używam ale na bank 64 bitowy. Wszystkie te pliki wypakowuj do katalogów poszczególnych taka jaka jest ich nazwa...nawet gdy daję wypakuj "tutaj" czy wypakuj "pliki" efekt jest ten sam. |Chyba że mam je wypakować w jakimś katalogu. Pozdrawiam może Ty spróbuj czy Ci się uda i jak tak to podaj link do tego zip7 którego używasz.
pliku czy folderu b u mnie to tak wyglada gdy wypakuje pierwszy plik do katalogu z nazwą i tak to po kolei wygląda
Dodano po 15 [minuty]:
To jest oczywiście firmware do navitel t500 3g. dokładnie miałem ten problem co _yaca post"Hurra udało się T500 3G reanimować. Męczyłem się z tym tabletem dwa tygodnie. Po wgraniu pliku scatter (tego ruskiego) również tablet został uceglony. Przy próbach wgrywania rozmaitych plików zawsze między 75% a 80% wyskakiwał błąd przy tym był charakterystyczny dźwięk systemowy jak by urządzenie zostało odłączone. W kolejnej próbie plików (Hykker_MyTab10_v1.0.6_18112017) ( https://www.elektroda.pl/rtvforum/viewtopic.php?p=17848712#17848712 ) ku memu zdziwieniu załadowało wszystkie pliki bez błędu. Jednak po włączeniu tabletu nie działało podświetlenie ekranu chociaż dźwięk był. Następnie spróbowałem wgrać pliki ściągnięte z chomika (chomikuj.pl/zbigniews/Flashe+MTK/MT6580__NAVITEL__T500_3G__T500_3G__7.0__alps-mp-n0.mp2-V1.23.1_joyasz8321.tb.n_P47,6923866312.zip(archive)) chociaż w komentarzu ktoś napisał że uceglił tym tablet o dziwo u mnie wszystko poszło super. Po włączeniu i połączeniu z siecią tablet sam zaktualizował firmware do najnowszej wersji. Nadmienię że gdy wgrywałem na początku pliki z chomika to też błąd wyskakiwał i przerywało instalacje. Czyli dopiero po w graniu plików Hykkera coś musiało się w tablecie odblokować i wtedy pliki z chomika załadowały się bez błędu." wszystko jak u niego pojawił się dźwięk itp ale nie zadziałało jestem pewny że to coś ja źle robię z tymi plikami wystarczy tylko jeden plik ten 001 do sp flash by zrobić format all+download\/ czy są wszystkie potrzebne , taki mam model specyfikacja"System operacyjny Android 7.0 Nougat
Procesor MediaTek MTK8321, 4-rdzeniowy, 1.3 GHz
Pojemność 8 GB
Pamięć RAM 1 GB
WYŚWIETLACZ
Przekątna ekranu 7 cali
Rozdzielczość ekranu 1280 x 800 pikseli
Format ekranu 16:9
Typ matrycy IPS
Funkcje ekranu matryca IPS
KOMUNIKACJA
Karta bezprzewodowa Wi-Fi 802.11/b/g/n
Bluetooth Bluetooth 4.0
Modem 3G
Modem łączność WCDMA 900/2100 MHz, GSM 850*******00/1900 MHz
Łączność bezprzewodowa Bluetooth 4.0, WiFi 802.11 b/g/n, modem 3G
FUNKCJE DODATKOWE
Obsługa Asystenta Google tak
Aparat przedni 0,3 Mpix
Aparat tylny 2 Mpix
Funkcje aparatu autofocus
Głośnik tak
Mikrofon tak
Moduł GPS tak
Tuner DVB-T nie
Informacje dodatkowe T500 to funkcjonalność tabletu, nawigacji i telefonu w jednym urządzeniu. Pre-instalowana mapa offline 45 krajów Europy, radio FM, Dual SIM
Funkcje dodatkowe DualSIM, funkcja dzwonienia, GPS, radio FM
WEJŚCIA/WYJŚCIA
Czytnik kart pamięci microSD/SDHC do 32 GB
Rodzaj SIM SIM
Złącze USB microUSB x 1
Złącze słuchawkowe tak
PARAMETRY FIZYCZNE
Kolor tylnej obudowy czarny
Pojemność baterii/akumulatora 2200 mAh
Wymiary 192 x 110 x 10 mm" |Dziękuję że jesteś taki wytrwały i pomocny
Dodano po 14 [minuty]:
jak go teraz podłączyłem to komputr go wizi jako t5003g czytałm że trzeba odznaczyć proloadera jak jest układ media tek
Dodano po 16 [minuty]:
po wgraniu Twojego pojawił się dźwięk komputer czyta go jako Hykker_MyTab10 i ekran jest lekko podświetlony ale nic nie widać
Dodano po 32 [minuty]:
tak ja zrobił _yaca miał takie pasy przed instalacją a po już nie, u mnie po wgraniu tego od chomika pojawiło się takie coś mniej więcej bo nie chciało mi się zdjęcia robić o tej godzinie i już po włączeniu nie było dźwięku
Dodano po 10 [godziny] 14 [minuty]:
teraz porobiłem zdjęcia z mojego tabletu jak to wygląda navitel t500 3G
Pierwsze cztery to są po wgraniu Twojego softu gdzie pojawił się dźwięk przy uruchomieniu
kolejne to po wgraniu tego z chomika jak robił kolega co wyżej pisał i już przy uruchamianiu nie było dżwięku