Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

Toyota Avensis T25 2004 r - Wymiana radia na radio 2DIN na Androidzie

Jimi_86 22 Jun 2017 21:56 14574 2
    Jimi_86
    Level 13  
    Witam,
    Kupiełem radio JOYING wersja 2GB

https://www.carjoying.co.uk/joying-newest-2gb...t-wifi-dab-obd2-sleep-model-blutooth-4-0.html
    https://www.carjoying.co.uk/joying-blog/13.html

Do swojego auta - Toyota Avensis T25 kupiłem adapter do ISO (na All... - niby do mojego modelu)

A to zdjęcia radia z T25: Toyota Avensis T25 2004 r - Wymiana radia na radio 2DIN na Androidzie Toyota Avensis T25 2004 r - Wymiana radia na radio 2DIN na Androidzie Toyota Avensis T25 2004 r - Wymiana radia na radio 2DIN na Androidzie

Do tego radia znalazłem taki opis wyjść:

Radio po przez adapter podłączać będę do takiego przeowdu który otrzymałem z radiem: Toyota Avensis T25 2004 r - Wymiana radia na radio 2DIN na Androidzie Toyota Avensis T25 2004 r - Wymiana radia na radio 2DIN na Androidzie

Powiedzcie mi, czy zamieszczone zdjęcie przedstawiające opis wtyczek w radiu oryginalnym Toyoty jest dobre a co za tym idzie, przewód opisany jako ANT.CONT mam podpiąć pod pin nr8 w kostce CN701 10P CONNECTOR
    kazikpp
    Level 11  
    Witam
    Chciałem dopytać tylko jak to radio się sprawuje ?
    Jimi_86
    Level 13  
    Jak dla mnie nie moge nic mu zarzucić. Podłączenie banalne. Działa... Nawigacja też. (Na trasie do Chorwacji). Raz sie zwisila przy jakiejs muzyce FLAC.... Mega polecam. Ale demonem predkosci procesorowo to nie jest... Ale z drugiej strony do gier to to noe sluzy tylko do sluchania radia i nawigacji. Mikrofon wbudowany dziala niezle. Drugiego nie podlaczalem. Ogolnie polecam