Wysłany: Dzisiaj 15:42 kreci i nie zapala
witam jestem tu nowy na tym forum
mam problem z moja cytrynka
szukalem po innych forach ale odpowiedzi nie znalazlem
moj problem wyglada nastepujaco, ale moze zaczne od poczatku
na poczatku bywal problem z odpaleniem auta, ale po drugim razie startowal
po odbiorze od mechanika po wymianie uszczelki pod obudowa filtra oleju mam z samochodem ciagle problemy moze to byc przypadkowe a moze tez nie
auto dziwnie sie zachowywalo mianowicie porozgrzaniu np jazda w korkach czy nawet na postoju gdy chociaz dwa razy wlaczyl sie wentylator zgasilem auto i nie chcial zapalic rozrusznik krecil ale silnik nie zapala nastepna rzecza ktora zuwazulem to w momencie kiedy nie chce zapalic to nie slychac pompy paliwa nie podaje na nia prondu oraz nie swieca kontrolki na liczniku do wczoraj bylo tak ze jak podnioslem maske na kilka minut to silnik odpalal wiec dzis podjechalem do mechanika zagrzalem auto i po zgaszeniu nie dalo sie go uruchomic
mechanik podlaczyl kompa wykasowal bledy i to juz nie pomoglo
silnika nie mozna juz wcale uruchomic
wymienilem cewke na ngk, czujnik walu i swiece oraz filtr powietrza i paliwa
witam jestem tu nowy na tym forum
mam problem z moja cytrynka
szukalem po innych forach ale odpowiedzi nie znalazlem
moj problem wyglada nastepujaco, ale moze zaczne od poczatku
na poczatku bywal problem z odpaleniem auta, ale po drugim razie startowal
po odbiorze od mechanika po wymianie uszczelki pod obudowa filtra oleju mam z samochodem ciagle problemy moze to byc przypadkowe a moze tez nie
auto dziwnie sie zachowywalo mianowicie porozgrzaniu np jazda w korkach czy nawet na postoju gdy chociaz dwa razy wlaczyl sie wentylator zgasilem auto i nie chcial zapalic rozrusznik krecil ale silnik nie zapala nastepna rzecza ktora zuwazulem to w momencie kiedy nie chce zapalic to nie slychac pompy paliwa nie podaje na nia prondu oraz nie swieca kontrolki na liczniku do wczoraj bylo tak ze jak podnioslem maske na kilka minut to silnik odpalal wiec dzis podjechalem do mechanika zagrzalem auto i po zgaszeniu nie dalo sie go uruchomic
mechanik podlaczyl kompa wykasowal bledy i to juz nie pomoglo
silnika nie mozna juz wcale uruchomic
wymienilem cewke na ngk, czujnik walu i swiece oraz filtr powietrza i paliwa