Witam, jestem na etapie budowy domu i po wielu miesiącach starań w końcu będę miał "własny prąd". Tydzień temu wykonano mi przyłącze kablowe prowadzone przewiertem pod drogą z działki sąsiada, w granicy działki postawiono skrzynkę ZK-1 +1P, w niej rozłącznik izolacyjny RBK 00 Apator, wyłącznik nadprądowy C25 oraz rozłącznik modułowy SBN463 Hager. Za kilka dni mają mi podpinać licznik i chciałem zacząć korzystać z przyłącza, a co za tym idzie podłączyć tymczasową rozdzielnicę budowlaną (erbetkę) . Mam zakupioną gotową skrzynkę z gniazdami (2x230V, 1x3F 16A 5P, 1x3F 32A 5P), przełącznikiem LOP (LWS 26-32) i miejscem na 11 modułów, do niej dostałem wyłączniki nadprądowe 2xB16 dla gniazd 230V, oraz B16 i B20 na gniazda siłowe, 5 m kabla do przyłączenia YKYżo 4x4mm2, oraz 5 m arota 45 mm, całość chcę umieścić w metalowej skrzynce (obudowie) zamykanej na kłódkę. Skrzynka metalowa ma być wkopana w grunt tak by nikt jej nie wyrwał. Teraz pytanie, czy ktoś jest w stanie narysować mi schemat połączeń wewnątrz rozdzielnicy ? Układ sieci to TN-C. Jakie jeszcze dane potrzebne są do prawidłowego podłączenia rozdzielnicy ?
Czy potrzebuję coś jeszcze żeby bezpiecznie korzystać z rozdzielnicy ?

Czy potrzebuję coś jeszcze żeby bezpiecznie korzystać z rozdzielnicy ?