Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

Lumia 535 Dual Sim Skype Logowanie nie powiodło się

robertamel 20 Jul 2017 10:51 1461 2
    robertamel
    Level 27  
    System operacyjny Windows Phone 8.1. Wersja Skype zainstalowana i odinstalowywana kilka razy ze sklepu Microsoft. Zresetowałem telefon. Z poziomu Internet Explorer mogę wejść zarówno na Skype, jak i konto Microsoft. Na komputerze z Windows 7 bez problemu mogę korzystać ze Skype, lecz na Lumii jest komunikat:
    Logowanie nie powiodło się
    Nie możesz się teraz zalogować. Sprawdź ustawienia sieci i spróbuj ponownie.

Nie mogę zalogować się ani przez konto Microsoft ani przez konto Skype.

Co robię źle, co jeszcze powinienem zrobić?

Próbowałem łączyć się przez połączenia pakietowe (T-mobile) i przez Wifi. Tak samo nie działa...
  • Helpful post
    tino2003
    Admin of GSM Group
    Pewnie wyszła nowsza aktualizacja Skypa której to windows nie obsługuje.
    Ogólnie ten skype ma dziwną politykę z tymi aktualizacjami, nie dalej jak kilka dni temu przestał działać na macbook pro i trzeba było robić kombinacje alpejskie aby zmusić do działania. Wczoraj zaś była klientka z ipadem na którym też przestał działać skype i była wymagana aktualizacja softu zarówno ipada jak i samej aplikacji.
    robertamel
    Level 27  
    Z pewnością coś było nie tak z aktualizacją.
    Zaktualizowałem telefon do Windows 10, zresetowałem potem odinstalowałem Skype.
    Zaktualizowałem Windows 10, po tej aktualizacji dopiero umiałem normalnie pobrać Skype ze sklepu, zainstalowałem i normalnie zaczął działać.