Witam, wiem że, na forum pojawiło się kilka podobnych problemów dotyczących zmywarek aczkolwiek nie potrafię odnieść się do żadnego z nich zabierając się za diagnozowanie i ewentualną naprawę swojej zmywarki. Zmywarka długo nie była używana, a teraz po włączeniu programu pierwsza faza zaczyna mycie następnie odpompowuje wodę i gdy już takowej nie ma pompa pracuje nieustannie nie przesuwając programu dalej. po wyłączeniu z zasilania przesuwaniu pokrętła programatora dalej wraca do tego odpompowywania. Wczoraj jakoś udało się znów włączyć program od nowa, ale po dotarciu do momentu odpompowywania sytuacja się powtarza.
Chciał bym zapytać jak można taką zmywarkę rozkręcić aby dostać się do tego czujnika "aqua-stop" czy coś takiego gdzie on może się znajdować.
Prosił bym o cierpliwość i dość dokładne wytłumaczenie co i jak bo przyznam, że jestem w tym zielony a warto spróbować przywrócić urządzenie do życia. Następny krok to śmietnik.
Pozdrawiam.

Chciał bym zapytać jak można taką zmywarkę rozkręcić aby dostać się do tego czujnika "aqua-stop" czy coś takiego gdzie on może się znajdować.
Prosił bym o cierpliwość i dość dokładne wytłumaczenie co i jak bo przyznam, że jestem w tym zielony a warto spróbować przywrócić urządzenie do życia. Następny krok to śmietnik.
Pozdrawiam.