Witam. Nabylem niedawno auto jak w temacie i dotychczas nie sprawia klopotow ale mam wrazenie ze to jakas nisza w polsce bo nigdzie nie moge znalezc info opinii doslownie nic. Moze martwie sie na zapas ale mam tylko jeden klucz w ktorym boje sie wymienić baterię ze wzgledu na rozkodowanie, nie wiem czy powinienem wymienic rozrzad(230kkm), co wymienic azeby drazek od zmiany biegow byl sztywny, czy to w tym silniku siadaja(opadaja) tuleje cylindrow...czy motor w movano masterze to to samo bo gdzies na forum wyczytalem ze tam to silnik iveco? Szperalem dosc duzo w necie i zdaje sie ze ksiazka sam naprawiam do tego auta nie istnieje a bardzo by sie przydala. Nie mam instrukcji ksiazki zadnej plakiety od oleju rozrzadu nic. Zdaje sobie sprawe ze to juz leciwe auto ale wydalo sie solidniejsze niz 6 lat mlodszy transit. Gdyby ktos z was znalazl chwile i rozwial moje pytania watpliwosci bylbym wdzieczny. Sory za brak pl znakow i w razie blednej lokalizacji postu prosze moderatorze o przesuniecie a nie usuwanie tematu. DZIEKI