Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.
    Anonymous
    Anonymous  
    slo11
    Level 13  
    nie musisz zabudowywac polki!! wystarczy bagaznik bo z tego co pamietam nie jest on az tak duzy! wiec jak wsadzisz tam 16cm lub 20 cm to bas bedzie zadowalajacy :) glosniki hmmmm szczerze mowic nie wiem! moze alphard, stx albo cos takiego ale jak to bedzie grac to nie wiem! niech inni sie wypowiedza...
    pozdrawiam
    rzymo
    Level 34  
    Poleciłbym raczej coś o większej skuteczności niż Alphard, STX - no chyba że nowy głośnik 18cm STX'a o skuteczności 89dB (w kolumnach spisuje się bardzo dobrze, a jak będzie w aucie to niestety nie wiem).
    Swego czasu na Allegro można było kupić głośniki eXtreme Devil - w roli basowych spisują się b. dobrze...
    marniu
    Level 25  
    Witam
    ja proponuje kupic jakies elipsy 6x9 blaupunkta lub alpine lub sony , wsadzisz tam w połke i będzie git bez tworzenia jakiej kolwiek komory, wiem bo podłaczałem koledze alpiny i zaj.... grało na radyjku blaupunkta własnie 4x40 , a koledzy co wyżej pisali to niech te alphardy do malucha sobie wsadzą

pozdrawiam marniu
    motokoles
    Level 12  
    Jesli w ogóle chcesz zaczynac jakas robote to minimum 6*9 cala. polecam sony x-plode 3-drożne, graja najlepiej w cenie do 200zł, sa bardzo efektowne i maja duza moc, głeboki bass, otwarta średnica i umiarkowane wysokie tony to ich zaleta. http://www.allegro.pl/show_item.php?item=58722770
    Rademal
    Level 20  
    Co ty polecasz?

W żadnym wypadku nie kupuj tego co polecił eferugieo

TO NIE GRA TO ŁUPIE!!!

eferugieo to jakis naciagacz z allegro który szuka na siłę klientów!!!
    sebbla
    Level 14  
    Za te pieniadze co chcesz wydac polecam 6x9 alpiny lub blaupunkta. Dobry stosunek jakosci do ceny i nie pokaleczy ucha. To dobry kompromis. Pozdrawiam.
    motokoles
    Level 12  
    jeszcze raz polecam Sony, bez porównania do Alpine, czy oczojebnego blaupunkta. alpine--mały bass, duzo wysokich tonów i wyraźnie cofnieta średnica, z koleii Blaupunkt jest juz bliżej prawdy ale: nie wyraźna średnica, umiarkowane wysokie tony, bass w miare doby ale nie schodzi nisko. Jesli chodzi o Magnat ultra 690 to posiadam je obecnie, bass malutki, dosc dobre wysokie czestotliwosci. śednica płytka ale wyrazna i nie cofnieta jak w alpine, pozdro