Elektroda.pl
Elektroda.pl
X

Wyszukiwarki naszych partnerów

Wyszukaj w ofercie 200 tys. produktów TME
Proszę, dodaj wyjątek www.elektroda.pl do Adblock.
Dzięki temu, że oglądasz reklamy, wspierasz portal i użytkowników.

Amplituner Onkyo TX-NR414 - zła współpraca z dekoderem Polsatu i z TV

Tomek16kk 03 Wrz 2017 00:10 714 3
  • #1 03 Wrz 2017 00:10
    Tomek16kk
    Poziom 2  

    Witam serdecznie, potrzebuję pomocy. Zakupiłem amplituner Onkyo TX-NR414. Podłączyłem kablami HDMI z dekodera Polsatu do Onkyo wejścia HDMI i z wyjścia Onkyo HDMI do Tv i wszystko gra jak powinno. Ale jak wyłączę dekoder i ponownie włączę to nie załącza się obraz nadawania, tylko mogę odbierać przez przewód optyczny ☹ czy przyczyna to uszkodzone HDMI? Proszę o pomoc...

    0 3
  • #2 03 Wrz 2017 09:06
    mihal2002
    Poziom 43  

    Tomek16kk napisał:
    czy przyczyna to uszkodzone HDMI?

    A TU szklana kula powie CI wszystko.

    0
  • Pomocny post
    #3 03 Wrz 2017 17:02
    KOCUREK1970
    Poziom 43  

    Tomek16kk napisał:
    Ale jak wyłączę dekoder i ponownie włączę to nie załącza się obraz nadawania, tylko mogę odbierać przez przewód optyczny ☹ czy przyczyna to uszkodzone HDMI?

    Wymień przewody! HDMI na inne, zresetuj dekoder i kino - napisz czy pomogło.

    0
  • #4 21 Wrz 2017 18:03
    Tomek16kk
    Poziom 2  

    Dziękuję za pomoc wymieniłem przewody na odpowiednie i działa super 😁

    0
TME logo Szukaj w ofercie
Zamknij 
Wyszukaj w ofercie 200 tys. produktów TME
TME Logo