Witajcie, mam do was kilka pytań, a że na co dzień zajmujecie się przekładkami silników a także grzebiecie w autach tak, że myślę, że mi odpowiecie.
Posiadam Forda Mondeo mk3 z 2005 roku, sprowadzone, silnik pierwszy tak się rozszczelnił, że walił olejem z każdej ze stron. Zakupiłem drugi z myślą, że będzie pracował, kupiłem go w styczniu wraz wz wtryskami, chłopak zapewniał mnie że pracuje lux więc zakupiłem a że mnie wywiało na kilka dobrych miesięcy więc zacząłem składać pod koniec lipca. Prace przełożenia przebiegły bez problemu, ale silnik nie palił, więc zaprowadziłem do pompiarza a on mi mówi że pompa opiłkuje chyba i zawiesza wtryski ...
km stoi
Pomysł padł a że w odległości 80 km stoi przed liftowa benzyna więc może by zrobił swapa na benzynę
wersja mondeo z 1,8 posiada grzane fotele ale nie posiada elektryki tył
pytanie brzmi czy i jak te elektrykę podprowadzić bo ja u siebie mam
deska zostaje ta sama z polift schematy jakieś tam w necie znalazłem jak kostki pinować
jedno jak i drugie mondeo posiada klimatronik
cały środek chciałem pozmieniać wraz elektryką bo nie wiem czy moja zagada
z góry dzięki
Pozdrawiam
Posiadam Forda Mondeo mk3 z 2005 roku, sprowadzone, silnik pierwszy tak się rozszczelnił, że walił olejem z każdej ze stron. Zakupiłem drugi z myślą, że będzie pracował, kupiłem go w styczniu wraz wz wtryskami, chłopak zapewniał mnie że pracuje lux więc zakupiłem a że mnie wywiało na kilka dobrych miesięcy więc zacząłem składać pod koniec lipca. Prace przełożenia przebiegły bez problemu, ale silnik nie palił, więc zaprowadziłem do pompiarza a on mi mówi że pompa opiłkuje chyba i zawiesza wtryski ...
km stoi
Pomysł padł a że w odległości 80 km stoi przed liftowa benzyna więc może by zrobił swapa na benzynę
wersja mondeo z 1,8 posiada grzane fotele ale nie posiada elektryki tył
pytanie brzmi czy i jak te elektrykę podprowadzić bo ja u siebie mam
deska zostaje ta sama z polift schematy jakieś tam w necie znalazłem jak kostki pinować
jedno jak i drugie mondeo posiada klimatronik
cały środek chciałem pozmieniać wraz elektryką bo nie wiem czy moja zagada
z góry dzięki
Pozdrawiam