Jaka firma produkuje najlepsze zmywarki?
Do you prefer the English version of the page elektroda?
No, thank you Send me over thereShowbiz32 wrote:W ubiegłym roku kupiłem Indesit choć przymierzałem się też do Boscha. Z ciekawości zacząłem śledzić na forum elektrody tematy związane z uszkodzeniem zmywarek. Ilość tematów założonych dla zmywarek Bosch zdecydowanie przeważałaWg mnie Bosch produkuje najlepsze zmywarki po Miele.
mario3210 wrote:Czy w tym Indesicie, tworzywo z którego są wykonane dysze myjące, dozownik, uchwyty kosza i pojemnik na sztućće, zmieniły kolor po kilkudziesięciu zmywaniach, jakby pokryło się białym nalotem lub zostało lekko wyżarte.zdecydowaliśmy się na zakup Indesit DFP 58B1 EU
Glorus wrote:A ja mam pytanie jak się użytkuje zmywarkę z szuflada, obecnie mam koszyk i chciałem szufladę ale opinie sa różne, ja raczej leniwy jestem i wole wrzucić a w szufladzie trzeba to układać?
MichuP1 wrote:Pytanie godne tego czy w 2005 roku można było kupić zmywarkę/pralkę która pochodzi bezawaryjnie kilkanaście lat?Witam, czy można teraz kupić zmywarkę, która posłuży bezawaryjnie kilkanaście lat?
MichuP1 wrote:Dokładnie to samo pisano dziesięć lat temuSprzęt od kilku lat jest ewidentnie celowo postarzany albo budowany tak by awarii ulegały zintegrowane podzespoły i naprawa była nieopłacalna. Wniosek - jak ktoś ma sprzęt sprzed kilku czy kilkunastu lat, który ma dobre opinie to trzeba o niego dbać, chuchać dmuchać i naprawiać jeśli zdarzy się jakaś drobna awaria. Nowego sprzętu kupować nie ma sensu.