Witam.
Do weekendu muszę kupić następce Indesita WIE107 do kwoty 1300zł-1500zł. Ma być ładowana od frontu najlepiej normalnej głębokości oraz z wymiennymi łożyskami. Na co spojrzeć Panowie?
Mógłbym polecić dwie pralki w tym przedziale cenowym:
BOSCH serii 6 VarioPerfect WLT24460PL
lub
Amica AWB510L
Oba sprzęty są bardzo dobrym wyborem, ciche, oszczędne i praktyczne. To tak w skrócie. Dodatkowo polecam sprawdzić opinie sprzętów, są pozytywne.
porazony_pradem napisał:lub
Amica AWB510L
Więc powertowałem wczoraj trochę forum i doszedłem do wniosku, że kupno dzisiaj pralki to loteria, niestety...
Byłem nastawiony na Boscha ale widzę, że trapią go takie same problemy jak innych producentów...
Następne co zauważyłem to polecanie na forum pralek Amica i LG chyba, że się mylę...
Słuchajcie, czy Amice faktycznie można zaufać?
I czy faktycznie pralki LG są ok? Tu bym się bał o napęd. Silnik na bębnie i jeszcze inwertorowy...
Chyba mało kto tu zagląda ...
Będę się skłaniał chyba ku Amice...
Rozbierany bęben, wymienne łożyska, normalny silnik, nie zalewany moduł i dostępność części...
Byłem za Boschem ale to już nie ta jakość i bezawaryjność co kiedyś. Znajomy kupił kiedyś pralkę tego producenta i miał ją krótko. Sypała się co chwilę. W końcu kupił nową... też Boscha ...
Katarzyna1212 napisał:WAE czyli wyprodukowana w Polsce iz rozbieralnym bębnem? Dobrze pamiętam?
A co sądzisz o WAY lub WAS ? Mają chyba większą pojemność bębna...