Witam,
jestem przed zakupem sprzętu AGD do mieszkania w dobrym stosunku ceny do jakości. Ujmując inaczej to stwierdzenie, chce wydać rozsądne pieniążki a sprzęt żeby był przyzwoitej jakości i dał się normalnie użytkować (dołożenie 100-200zł to nie problem względem jakiejś bardzo przydatnej ułatwiającej życie funkcjonalności).
Jako, że jest tutaj mnóstwo doświadczonych osób, postanowieniem założyć konto i szukać porady.
1. Zmywarka - 60cm. Ważne jest tutaj by miała osobną(3) szufladę na sztućce.
2. Piekarnik elektryczny 60cm.
3. Płyta gazowa z 4 palnikami 60cm.
4. Okap 60cm.
Chciałbym połączyć swój zakup z jakąś fajną promocją, co znalazłem:
1. Amica - zwrot do 700zł za zakup sprzętu który potrzebuje
2. Samsung - zwrot do 750zł przy wydaniu powyżej 6000zl za zakup sprzętu który potrzebuje.
3. Siemens - kapsułki do zmywarki (o wartości ok. 100zł za tabletki)
Myślę, nad jakimś korzystnym połączeniem produktów. Nie wiem czy korzystniej rozważać coś z promocji które przedstawiłem powyżej czy lepiej kupić sprawdzony sprzęt osobno szukając na necie gdzie taniej znajdę i kupię.
Dzięki za podpowiedzi, każda sugestia mile widziana!
jestem przed zakupem sprzętu AGD do mieszkania w dobrym stosunku ceny do jakości. Ujmując inaczej to stwierdzenie, chce wydać rozsądne pieniążki a sprzęt żeby był przyzwoitej jakości i dał się normalnie użytkować (dołożenie 100-200zł to nie problem względem jakiejś bardzo przydatnej ułatwiającej życie funkcjonalności).
Jako, że jest tutaj mnóstwo doświadczonych osób, postanowieniem założyć konto i szukać porady.
1. Zmywarka - 60cm. Ważne jest tutaj by miała osobną(3) szufladę na sztućce.
2. Piekarnik elektryczny 60cm.
3. Płyta gazowa z 4 palnikami 60cm.
4. Okap 60cm.
Chciałbym połączyć swój zakup z jakąś fajną promocją, co znalazłem:
1. Amica - zwrot do 700zł za zakup sprzętu który potrzebuje
2. Samsung - zwrot do 750zł przy wydaniu powyżej 6000zl za zakup sprzętu który potrzebuje.
3. Siemens - kapsułki do zmywarki (o wartości ok. 100zł za tabletki)
Myślę, nad jakimś korzystnym połączeniem produktów. Nie wiem czy korzystniej rozważać coś z promocji które przedstawiłem powyżej czy lepiej kupić sprawdzony sprzęt osobno szukając na necie gdzie taniej znajdę i kupię.
Dzięki za podpowiedzi, każda sugestia mile widziana!