Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Elektroda.pl
Proszę, dodaj wyjątek dla www.elektroda.pl do Adblock.
Dzięki temu, że oglądasz reklamy, wspierasz portal i użytkowników.

Man tga d20 - Odpala dopiero po wcisnieciu sprzegla

Grzegorz Maly 18 Lis 2017 21:24 573 9
  • #1 18 Lis 2017 21:24
    Grzegorz Maly
    Poziom 2  

    Jak w temacie moja zojda oszalała rozrusznik kręci dopiero jak wcisne sprzęgło

    0 9
  • #2 18 Lis 2017 21:45
    darfur5
    Poziom 30  

    A to ciekawy przypadek! Jakieś błędy na wyświetlaczu pokazuje?

    1
  • #3 19 Lis 2017 06:00
    Grzegorz Maly
    Poziom 2  

    Właśnie nie zwróciłem uwagi w poniedziałek zaczynam walkę z nim zaraz jak tylko dotrę do auta to napisze blad

    0
  • #5 19 Lis 2017 10:40
    dare23
    Poziom 18  

    A czy na wyświetlaczu jest litera N wskazująca pozycję neutralną skrzyni?

    0
  • #6 19 Lis 2017 15:32
    TomasAGC
    Poziom 16  

    Na wybieraku masz czujnik luzu nie pokazuje N i biegów podczas jazdy

    0
  • #7 19 Lis 2017 16:31
    Grzegorz Maly
    Poziom 2  

    Od dawna nie wskazywał N tylko -

    1
  • #8 19 Lis 2017 19:45
    darfur5
    Poziom 30  

    No to masz problem z czujnikiem w wybieraku bądź z jego okablowaniem.

    0
  • #9 20 Lis 2017 20:10
    Grzegorz Maly
    Poziom 2  

    Okablowanie jest prawdopodobnie dobre bo szarpanie dźwignią biegów pomogło i auto odpalalo cały dzień teraz pytanie który to czujnik będzie głupial dziś N normalnie wyskakiwalo

    0
  • #10 20 Lis 2017 20:31
    darfur5
    Poziom 30  

    O ile pamiętam to drugi z prawej w wieżyczce wybieraka, patrząc od tyłu skrzyni. Pierwszy czujnik to od biegu wstecznego.

    0