Citroen Xsara 1,9D, 99 rok. Fabrycznie nie miała halogenów z przodu, kiedyś kupiłem używany przedni zderzak z halogenami, zamontowałem go. Wtyczki z przodu były. Kupiłem też włącznik wielofunkcyjny od wersji z halogenami, zamontowałem, halogeny nie działały, jednak wystarczyło włożyć w puste miejsce przekaźnik i halogeny świecą jak powinny. Problem jest taki że nie działa kontrolka w zegarach. Po rozebraniu, jak się można było spodziewać , nie było żarówki w miejscu kontrolki. Po zamontowaniu żarówki, nie świeci ona po włączeniu halogenów. Po ścieżce doszedłem do właściwego pinu w gnieździe, sprawdziłem że we wtyczce jest odpowiedni pin i przewód w wiązce. Czyli tak jakby instalacja elektryczna jest przygotowana na podpięcie halogenów. Pytanie brzmi - dokąd dochodzi drugi koniec przewodu z wtyczki w zegarach? Nie chciałbym robić partyzantki i robić obejścia z wtyczki zegarów bezpośrednio do wtyczki "manetki" żeby uruchomić żarówkę, chcę najpierw spróbować zrobić tak jak fabryka chciała