Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

Golf 3 - zwarcie, palący się bezpiecznik nr.15 elementów elektrycznych silnika

dawciocolin 11 Dec 2017 19:11 516 5
    dawciocolin
    Level 2  
    witam, mam taki problem, posiadam golfa 3 rocznik 94
    Problem jest taki ze pali mi się bezpiecznik od elementów elektrycznych silnika i teraz golf nie chce odpalić, wystarczyło ze wjechałem w głupią kałuże, prawdopodobnie woda się gdzieś dostała i robi mi zwarcie, tylko nie wiem gdzie szukać przyczyny, może ktoś miał podobny problem?
    Godzinę temu wsadziłem nowy bezpiecznik po czym samochód odpalił, lecz po chwili zgasł i znów przestał odpalać a bezpiecznik jest cały.
    marqqv
    Level 32  
    dawciocolin wrote:
    Godzinę temu wsadzilem nowy bezpiecznik po czym samochod odpalił, lecz po chwili zgasl i znow przestal odpalac a bezpiecznik jest caly.

Gdzie włożyłeś ten bezpiecznik w co w które gniazdo jaki duży od czego to gniazdo ?
    podaj więcej szczegółów . Same ogólniki to trudno coś wywnioskować . Może zdjęcia pomogą dodaj jak możesz . Popraw pisownię bo ciężko czytać
    dawciocolin
    Level 2  
    Wsadzilem 10A taki jaki powinien tam siedziec, w gniazdo pod numerem 15 i jest on od elementow elektrycznych silnika, jestem troche zielony wiec nwm od czego dokladnie moze on byc
    marqqv
    Level 32  
    dawciocolin wrote:
    jest on od elementow elektrycznych silnika
    Jak jest opisany ? Będziesz czekał z poradą aż ktoś z kolegów będzie pewny od czego konkretnie jest nr.15 . Jak jest opisany ten numer 15 ?
    dawciocolin
    Level 2  
    Przeciez ci pisze jak jest opisany -.- Elementy elektryczne silnika