Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.
    izolchem
    Level 12  
    witam Czy radio Clarion PU9970 ma kod zapisany w pamięci czy ustalany jest matrycą diodową na płycie są diody ale są dziwnie opisane i nie wiem jak się za nie zabrać
    dziękuję z góry i pozdrawiam
    olecki
    Level 27  
    nie po to adams sie meczy tworzac carbase by byly takie pytania...
    trytronik
    Level 22  
    A ja bym użył chociaż przycisku szukaj dużo jest napisane o tym radiu praktycznie wszystko jak je odblokować więc nie powinno byc problemu.

Krzysztof
    Paweł_swobodny
    Level 20  
    olecki wrote:
    nie po to adams się meczy tworzac carbase by byly takie pytania...

Idąć Twoim tokiem rozumowania można by odpowiedzieć na większość zadanych tu pytań :"Nie po to są ksiazki w księgarni żeby tu było forum dyskusyjne " ! Może gość nie wie jak zadać pytanie w wyszukiwarce ? a może zadał pytanie i wywaliło mu tyle odpowiedzi że spędzi tydzień na czytaniu informacji ? Czy nie grzeczniej byłoby napisać że gdzieś w Carbase jest taka informacja i niech uparcie szuka ? Ja nie widzę różnicy w tym pytaniu i pytaniu jak działa tranzystor ....

Myślę że prosisz się o następne ostrzeżenie tą polemiką. Czasem jednak lepiej jest użyć wyszukiwarki, szczególnie jeśli ktoś to radzi niż zadawać po raz kolejny takie samo pytanie. Trochę samodzielności i wyrozumiałości ! <SławeK>
    olecki
    Level 27  
    moim zdaniem kazdy powinien sie rozwijac...a nie oczekiwac na reszte z 5-tki...pisząc "carbase" dalem wskazowke...ktora jak madrze wykorzysta da wiecej niz "jasna' odpowiedz na pytanie