Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

Ford Fiesta mk4 1.8d - Immobiliser

laki2421 28 Dec 2017 19:07 1347 3
Relpol
    laki2421
    Level 2  
    Może mi ktoś podać który przekaźnik jest odpowiedzialny za sterowanie IMO przejrzałem bezpieczniki i styki i są ok a dioda cały czas szybko mruga i nie da się odpalić podmiany pętli i puszki sterownika razem z kluczyki też nie pomogło. Chyba że ktoś wie jak ominąć immobilizer już go mam dosyć Fiesta stoi już tydzień a do pracy daleko. Proszę o pomoc lub na priv nr 698 949 473
  • Relpol
    master1606
    Level 10  
    laki2421 wrote:
    Może mi ktoś podać który przekaźnik jest odpowiedzialny za sterowanie IMO przejrzałem bezpieczniki i styki i są ok a dioda cały czas szybko mruga i nie da się odpalić podmiany pętli i puszki sterownika razem z kluczyki też nie pomogło. Chyba że ktoś wie jak ominąć immobilizer już go mam dosyć Fiesta stoi już tydzień a do pracy daleko. Proszę o pomoc lub na priv nr 698 949 473

Mozna usunac immo, musisz pojechac na jakis warsztat co sie tym zajmuja, niedawno usuwalem immo z Caddy, i usuniecie immo kosztowalo mnie 100zl
  • Relpol
    laki2421
    Level 2  
    Jeżdżę zawodowo więc nie miałem czasu po nowym roku mam trochę wolnego więc będzie szukał wiem jak miałem Monika to omijając sama pompę ale tam była Lucasa a tu bosha a w mojej okolicy elektryk złodziej i chce 200-300 a znając jego po robocie pewnie i więcej a auto warte 500 więc mija mi się s celem q roboty jest pewnie na 20 min